Ustroń Równica

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jasiu
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 19:29

Ustroń Równica

Post autor: jasiu »

Witam jadę do sanatorium Równica jake zabiegi w tym sanatorium są najlepsze na rełmatyczne dolegliwości i są godne polecenia mam skerowanie z fuduszu i na jaką djete zdecidować się chcę pare kilo schudnąć :P :) :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Ustroń Równica

Post autor: andrzej1955 »

Jasiu Równica to moloch i wszystko masz na miejscu,a na temat zabiegów porozmawiaj z lekarzem,mnie osobiscie na tego typu dolegliwości doradzano kriokomorę-jeszcze nie próbowałem,powodzenia i miłego pobytu :) :) :)
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

witam - Rownica to titanic wsrod sanatoriow ,reszta to zagloweczki na morzu, ale ladny w srodku z pieknym widokiem na Ustron .Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

jasiu z zabiegami to jest różnie co jednym pomaga drugim szkodzi najlepiej spróbować a twoje ciało powie Ci samo ,czy lepiej czujesz się po zimnych zabiegach , czy lepiej po ciepłych :) Życzę udanej kuracji Bunia
Mam nadzieje że nie zatonie ;) :lol:
ODPOWIEDZ