Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich ktorzy jada do papiernika 4 maja . Moj pobyt natomiast zaczyna się 16 maja, mam skierowanie z nfz , narazie nikt kto jedzie w tym terminie, nie odezwał się.Czy moze ktoś wie jakie pokoje są przeznaczone dla tych z nfz,chodzi mi o jedynke.Pozdrawiam wszystkich przeszlych i byłych kuracjuszy z papiernika.
bea8 pisze:Witam wszystkich ktorzy jada do papiernika 4 maja . Moj pobyt natomiast zaczyna się 16 maja, mam skierowanie z nfz , narazie nikt kto jedzie w tym terminie, nie odezwał się.Czy moze ktoś wie jakie pokoje są przeznaczone dla tych z nfz,chodzi mi o jedynke.Pozdrawiam wszystkich przeszlych i byłych kuracjuszy z papiernika.
Witaj bea8 wyglada na to ze bedziesz lacznikiem miedzy tutnusami ZUS bo ja zaczynam 28 maja.Jesze raz sory za literowki klwiatura bez polskich znakow.
Hmmmm tak czytam i myślę ponoć jest to ośrodek na 120 osób i z tego co pisze bea8 wynika że dojedzie w połowie naszego turnusu NFZ.Czy mnie się wydaje czy wcale nie będzie Nas aż tak dużo jako ZUS ?????
Witam ponownie tych ktorzy jada 4 a takze 28 maja.Z tego co sie dowiedziałam telefonicznie, z nfz w Papierniku jest tylko kilka miejsc ok.10, nie wiem czy to ze znalazłam się w tej małej grupie jest wyróznieniem czy moze wręcz przeciwnie... . Ale jedno jest pewne ze jako lacznik miedzy dwoma waszymi terminami spotkam was wszystkich