Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Fajnie macie dziewczyny, że już takie bliskie numerki, tylko czekać na przydział. Mój numer dzisiaj to 33351, obliczyłam, że za 13 miesięcy powinnam dostać skierowanie, czyli będzie równo dwa lata od złożenia wniosku. Zaczynałam od numeru 58949. Ja byłam dwa razy w sanatorium 1 raz w listopadzie, 2 raz w styczniu. Mam nadzieje, że za rok będzie to wiosna.
Pozdrawiam Mariola
Iwonicz uwielbiam moge tam jezdzic co roku .a rehabilitacja zwłaszcza taneczna czyni tam cuda ,są tam cudowne uzdrowienia .kuracjusze wieczorem porzucają kule .coś niesamowitego się tam dzieje