Poddębickie Centrum Zdrowia

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
darokowal
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2012 15:17

Re: Poddębickie Centrum Zdrowia

Post autor: darokowal »

Magdaleno ja mogę Ci coś powiedzieć o skrzydle gdzie jest prewencja ZUS.
Jest naprawdę bardzo pozytywnie , zabiegi lekarz prowadzący dopasuje Ci do schorzenia
jeżeli nie będą pasowały Ci godziny zabiegów to możesz je lekko poprzesuwać prosząc panie rehabilitantki.
Ada chciała wiedzieć czy jest biblioteka - tego niestety nie wiem , pokoje 2 i 3 osobowe z łazienkami
TV-płatna , balkonów nie ma .Na dyżurce u pań pielęgniarek jest zeszyt w który wpisujesz się i wychodzisz na miasto.
Basen jest tylko w ramach zabiegów , siłownia też , ponieważ musi być rehabilitant.
Tak jak wcześniej pisałem jest naprawdę O.K. bardzo czysto ,schludnie , mała stołówka , jedzenie dobre.
Magdaleno jeżeli jesteś trochę mniej sprawna nie przejmuj się nikt nie zwróci na to uwagi , zapewniam Cię
że zdążysz ze wszystkim - spokojnie !!!
wszystko będzie super - zobaczysz , nie denerwuj się.
pozdr.
Dariusz
darokowal
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2012 15:17

Post autor: darokowal »

Magdaleno
plan zajęć:
8.00 śniadanie
następnie zajęcia ( godz. ustala pani kierownik rehabilitacji przesympatyczna p.Justyna )
13.30 obiad pierwsza grupa , druga grupa 14.00
po obiedzie również możesz mieć zajęcia
17.30 kolacja pierwsza grupa , druga grupa 18.00
po kolacji nie ma zabiegów
Max.ilość zabiegów dziennie to 6
w sobotę są 3 zabiegi przed obiadem.
pozdr.
Dariusz
magdaB
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2014 11:53
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: magdaB »

Dziękuję Darku za wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania :) Nawet nie wiesz jak bardzo mnie to uspokoiło :D Moje obawy się rozwiały, teraz spokojnie czekam na swój termin. Mam przyznane świadczenie rehabilitacyjne na okres 1 roku, więc żyję nadzieją że w tym czasie dojdę do sprawności z przed choroby i wrócę do pracy.

Pozdrawiam :)