Magdaleno ja mogę Ci coś powiedzieć o skrzydle gdzie jest prewencja ZUS.
Jest naprawdę bardzo pozytywnie , zabiegi lekarz prowadzący dopasuje Ci do schorzenia
jeżeli nie będą pasowały Ci godziny zabiegów to możesz je lekko poprzesuwać prosząc panie rehabilitantki.
Ada chciała wiedzieć czy jest biblioteka - tego niestety nie wiem , pokoje 2 i 3 osobowe z łazienkami
TV-płatna , balkonów nie ma .Na dyżurce u pań pielęgniarek jest zeszyt w który wpisujesz się i wychodzisz na miasto.
Basen jest tylko w ramach zabiegów , siłownia też , ponieważ musi być rehabilitant.
Tak jak wcześniej pisałem jest naprawdę O.K. bardzo czysto ,schludnie , mała stołówka , jedzenie dobre.
Magdaleno jeżeli jesteś trochę mniej sprawna nie przejmuj się nikt nie zwróci na to uwagi , zapewniam Cię
że zdążysz ze wszystkim - spokojnie !!!
wszystko będzie super - zobaczysz , nie denerwuj się.
pozdr.
Dariusz
Poddębickie Centrum Zdrowia
Re: Poddębickie Centrum Zdrowia
Magdaleno
plan zajęć:
8.00 śniadanie
następnie zajęcia ( godz. ustala pani kierownik rehabilitacji przesympatyczna p.Justyna )
13.30 obiad pierwsza grupa , druga grupa 14.00
po obiedzie również możesz mieć zajęcia
17.30 kolacja pierwsza grupa , druga grupa 18.00
po kolacji nie ma zabiegów
Max.ilość zabiegów dziennie to 6
w sobotę są 3 zabiegi przed obiadem.
pozdr.
Dariusz
plan zajęć:
8.00 śniadanie
następnie zajęcia ( godz. ustala pani kierownik rehabilitacji przesympatyczna p.Justyna )
13.30 obiad pierwsza grupa , druga grupa 14.00
po obiedzie również możesz mieć zajęcia
17.30 kolacja pierwsza grupa , druga grupa 18.00
po kolacji nie ma zabiegów
Max.ilość zabiegów dziennie to 6
w sobotę są 3 zabiegi przed obiadem.
pozdr.
Dariusz
-
magdaB
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2014 11:53
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Poddębickie Centrum Zdrowia
Dziękuję Darku za wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania
Nawet nie wiesz jak bardzo mnie to uspokoiło
Moje obawy się rozwiały, teraz spokojnie czekam na swój termin. Mam przyznane świadczenie rehabilitacyjne na okres 1 roku, więc żyję nadzieją że w tym czasie dojdę do sprawności z przed choroby i wrócę do pracy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam