Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej ja osoba po trzydziestce 2 czerwca 2009 r. wyjeżdżam do sanatorium do Gołdapi.jestem z lubelskiego jadę pierwszy raz,dobrze by było mieć znajomych na dzień dobry.jeśli masz ten termin odpowiedz !Pozdrawiam wszystkich
:D:D:D:D już nie mogę się doczekać tego wyjazdu czuje że będzie super !!!!!!!!! coś też czuje że nie będzie mnie trudno rozpoznać chyba że będę wyglądać na jeszcze młodszego :):P:P
jestem pewna że będziesz zadowolony i będziesz miał super towa.. .przedział wiekowy 60 a tak poważnie to ja też jadę 1 y raz i nie wiem czego się spodziewać .jestem trochę starsza od ciebie ,ale mam mniej lat niż średnia hahaha
ojjj towar będzie pierwsza klasa ja to już nawet czytałem sobie wypowiedzi tych co już tam byli i wywnioskowałem z nich ze będzie na prawdę bardzo fajnie