Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alice pisze:Jaja królują - faszerowane,z sosami,w sałatkach....to to symbol tych świąt.
Ostatnio farbuję jaj przepiórcze,wyglądają rewelacyjnie.
moja koleżanka właśnie w tamtym roku ufarbowała te maleńkie jajeczka, były śliczne . I tak właśnie sobie teraz pomyślałam, ze tez je w tym roku zakupie. Alice a czym farbujesz??
Alice pisze:Skoro spożywcze to dopuszczone do jedzenia.A jak myślisz,czym masz farbowaną całą żywność w sklepach?
No tak....masz całkowita rację...tylko tak jakoś człowiek nie myśli, ze te barwniki już są w tym co jemy. A tutaj sama kupuje ten barwnik i sama go używam do nadania koloru
a ja polecam bibułę (jeśli macie dzieci/wnuki i one takową mają w swoich szparagałach), taką karbowaną jak była za naszego dzieciństwa. Daje ładny kolor, pamiętajcie tylko, że trzeba dodać octu dla trwałości koloru.
Sloneczko pisze:Niedługo Wielkanoc, tez wspaniałe nasze polskie święta. Trzeba je jakoś dobrze przygotować. Moze jakieś nowe przepisy na śniadanko Wielkanocne, wystrój pomieszczeń i koszyczków , może jakieś pomysły na fajne stroiki, malowane jajeczka ????? Powiem szczerze, ze pomysłów jest sporo ale może czegoś nowego od was sie tez dowiem.
Małgosiu ty będziesz miała tutaj pole do popisu....tak myślę
Sloneczko jak tylko bede w Poznaniu...to zapewne nie zawiode