Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dostałam skierowanie do sanatorium uzdrowiskowego w formie rehabilitacji uzdrowiskowej 28 dni w ramach urlopu. W miedzy czasie złamałam piętę i jestem na zwolnieniu lekarskim, które nie zakończy się przed wyjazdem do sanatorium.
Mam pytanie czy mogę jechać na to skierowanie i być na zwolnieniu lekarskim?
Witam! MUsisz to sprawdzić w NFZ jeśli od nich dostałaś skierowanie.Bo jeśli to jest w ramach urlopu to musisz to zgłosić że jesteś na zwolnieniu i wtedy przesuwają ci termin.Nie możesz być jednocześnie na urlopie i zwolnieniu.A żeby udać się do sanatorium musisz być zdrowa!!!!!!Mojej koleżance przesuneli termin ale po pisemnym zgłoszeniu.Ksero zwolnienia ewentualnie potwierdzenie od lekarz o pobycie na zwolnieniu.Innej możliwości nie ma jeśli nie chcesz aby ten wyjazd ci przepadł.Pozdrawiam i życze powrotu do zdrowia.
Dzięki za odpowiedź. Tylko że to jest już mój 3 termin wyjazdu i w NFZ powiedzieli że już mi wyjazdu nie przesumą na inny termin , bo nie mogą . Będe musiała z tego wyjazdu zrezygnować i składać papiery jeszcze raz i czekać w kolejce następne półtora roku.
Narazie nogę rehabilituje i mam nadzieję że chociaż o jednej kulki będę się poruszeć , i do maja do wyjazdu będę choć trochę sprawna . Wtedy nie będę brała urlopu, i pojadę na chorobowym. mam nadzieję że mi się uda.
Juz wróciłam z sanatorium. Nikt sie nie pytaŁ czy jestem na zwolnieniu lekarskim, czy mam urlop. Trochę bylo zimno ale wypoczełam wspaniale no i nogę trochę podleczyli.