Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Od razu widać kto nadużywał na turnusie napoi wyskokowych i cierpliwości naszych wyrozumiałych sąsiadek. Bierzcie przykład ze mnie bez alkoholu też można się bawić ... Ale po co heheheheh
[quote="TomiLeeJones"]Od razu widać kto nadużywał na turnusie napoi wyskokowych i cierpliwości naszych wyrozumiałych sąsiadek. Bierzcie przykład ze mnie bez alkoholu też można się bawić ... Ale po co heheheheh[/quo
Pewnie ze można się bawić ale wieczorem do zabawy piana wskazana a sąsiadki nas uwielbiały......
Dokładnie Maciek: śmiechy, chichy, pas startowy i gołąbek od rana. Po obiedzie Ner a wieczorem termy i film w wybornym (czytaj spienionym) towarzystwie. Brakuje i mnie tego na maxa. Ale ogrom wspomnień nam zostaje i za to wam wszystkim dziękuje przyjaciele.
Aaa jeszcze głośna muza 20/24 tu podziękowania dla najbardziej wyrozumiałych sąsiadek na piętrze jakie można sobie wyobrazić, dla rehabilitantów za poranny oddech i takie osobiste dla Pani Celinki - jeśli to czyta - dziękujemy za wszystko p.4.2.