Sanatorium "Rzymianka" Rabka Zdrój - ktoś był?

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
lenka218
Na forum od: 04 maja 2009 20:50

Sanatorium "Rzymianka" Rabka Zdrój - ktoś był?

Post autor: lenka218 »

Witam!
Przyznano mojemu 4-letniemu synkowi pobyt w Sanatorium "Rzymianka" Rabka Zdrój od 30 czerwca 2009. Jadę tam poraz pierwszy i jestem ciekawa Waszych opinii na temat tego ośrodka: pokoje,wyżywienie atrakcje i zabiegi. Bardzo prsze o jakieś informacje. Pozdrawiam Lui
malina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2009 07:44

Re: Sanatorium "Rzymianka" Rabka Zdrój-ktoś był?

Post autor: malina »

Witaj Lenka !! Ja jadę do sanatorium do Rabki im.Adama Szebesty :) Jadę na odchudzanie ... Od 17go maja do 12go czerwca :) Wyjeżdżam tu pierwszy raz i do sanatorium też pierwszy raz:) Napisze ci opinie o sanatorium jak będę tam miała dostep do komputera :) A jak nie to po 12 czerwca ci napisze :) Jadę do innego sanatorium wiem , ale podpytam pielęgniarek itp jak jest w tamtym sanatorium :) I ci powiem:) Możemy sie tak umówić?
lenka218
Na forum od: 04 maja 2009 20:50

Post autor: lenka218 »

Witaj Malina!
Dzięki za pomoc :-) Będę Ci bardzo wdzięczna za informację. Pierwszy raz wyjeżdżam z dzieckiem do sanatorium i jestem ciekawa czy ma dobrą opinię. Czekam na Twoją wiadomość.
Pozdrawiam -lenka ;)
malina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2009 07:44

Post autor: malina »

lenka , ok:) Rozumiem cię :* ja jadę też pierwszy raz :* oczywiscie na odchudzanie:)
paulinax136
Na forum od: 23 maja 2009 14:24

Re: Sanatorium "Rzymianka" Rabka Zdrój - ktoś był?

Post autor: paulinax136 »

witam mam 16 lat mam na imię Paulina do "Rzymianki "w Rabce Zdrój jadę w terminie 30 czerwca obawiam sie ze bedę sama tam w takim przedziale wiekowym jeśli ktoś jedzie tam w tym terminie podaje swoje gg 16179614.piszcie :(
ODPOWIEDZ