Pomóżcie proszę.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
rozanna
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2014 15:21
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 1

Re: Pomóżcie proszę.

Post autor: rozanna »

Bożenko moja noga coraz lepiej. Potrafię już spokojnie chodzić o jednej kuli a i czasami nawet po mieszkaniu podreptam bez kul. Pomimo tego noga i tak pobolewa i puchnie. Ale jest już o niebo lepiej.
Co do wyjęcia śrub to nic nie wiem kiedy i jak ale to nie jest teraz najważniejsze.

Coś szczególnego zabrać ze sobą na wyjazd?? Coś się wyjątkowo może przydać??
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ededi12 »

rozanna :)
Więc jakiś dresik bądź krótsze dresowe,koszulki do ćwiczeń.Nie wiem czy będziesz miała jakieś wodne zabiegi więc na wszelki wypadek weź strój kąpielowy,ręczniki.
A tak to reszta według uznania coś na co dzień w czym dobrze się czujesz,aaaaaa suszarkę do włosów ;) już raz bym zapomniała :shock:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Rozanna gratulacje! Życzę udanego pobytu, wspaniałej pogody, super towarzystwa i przede wszystkim porządnej rehabilitacji. Na pewno będziesz zadowolona z pobytu . Pozdrawiam :D
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2014 19:38
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: bozenkagr »

Rozanna, piszesz, że z nóżką lepiej, wiedź, że teraz to już będzie tylko lepiej, ale powolutku. Wiem coś o tym. Twoje śrubki mogą być dłużej w nodze, moje były na zewnątrz i mój organizm zdecydowanie je już odrzucał.
Ja będąc o 2 kulach zabrałam do sanatorium grzałkę i kubeczek. Przydały się bardzo, bo z czajnikiem na korytarzu jest różnie. Może i Ty zabierz ten zabytkowy sprzęt, nie trzeba wtedy nikogo prosić o pomoc. :) :) :) :)
Awatar użytkownika
rozanna
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2014 15:21
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: rozanna »

Ja mam w środku śrubki, nawet ich nie czuję , tylko lekka przeczylica.

Co do grzałki to fajny pomysł, nawet mam taką w domu. Jestem zdecydowanie fanką herbaty.

:idea:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam rozanna dawno nie było Cię na forum jak zdrówko , jakie dalsze leczenie rehabilitacja .
Wyjazdy rehabilitacyjne z ZUS czy z NFZ napisz nam pozdrawiam zdrówka :) 8-) :kwiat:
ODPOWIEDZ