Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Justyno ! Do Polańczyka jechałam busem z Warszawy i tak wracałam . Jest jedna przesiadka ale z powrotem bagaże nam przenoszono (w tamtą stronę sami) ale nie jest to problem drugi busik podstawia się obok pierwszego. Bardzo dobrze jest jednak nim jechać bo zatrzymuje się pod każdym sanatorium. Z przystanku PKS trzeba dojść . Niedaleko ale TAXI tam nie ma . Byłam w zimie więc było to ważne teraz z pewnością będzie łatwiej. Oprócz tego busa EURORES o 8.30 z W-wy jeździ jeszcze drugi o godz. 8 którego nie ma nigdzie w rozkładzie. Zadzwoń do sanatorium i zapytaj o nr bo on jeździ tylko jak są zjazdy - zmiany turnusów, jeśli w Solince by Ci nie powiedzieli to w Polańczyku na pewno udzielają takich informacji ( mi podali nr ale już wyrzuciłam). Solinka należy do najlepszych domów , standart wysoki i jako jeden dom ma basen solankowy do ćwiczeń. Pozdrawiam serdeczne , miłego wypoczynku będzie na pewno super !