Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
a południe małopolski lekko zachmurzone, ale słoneczko nie daje za wygraną, temperatura też ok, jak na tę porę roku super czas na grządeczki i takie tam
Popołudnie i jest....CUDNIE Wszystkim Słoneczka i nie tylko tego w...kapeluszu Życzę przyjemnych robótek-takich tam,jak pisze moja sympatyczna Krajanka pozdrawiam raz jeszcze
No i nie było tak jak się zapowiadało Słoneczko na przemian z chmurkami a temperatura raptem 13 stopni i zimny wiaterek .Dzień pomimo to przyjemnie spędzony na świeżym powietrzu
sztani pisze:Szyby jeszcze pokryte szronem . na termometrze 0 stopni .zapowiada się piękny dzień . miłego i spokojnego dnia wszystkim Forumowiczom życzę
P.S Agula moze było -5 w Rębiechowie ( to taki nasz biegun zimna)
u mnie w Oliwie było - 4 w Rębiechowie nie wiem nie mój kierunek