Kudowa-Zdrój
Re: Kudowa-Zdrój
Byłam w 2009 roku w Bristolu byłam bardzo zadowolona i tak warunki lokalowe jest dużo jedynek i bez problemu można dostać umeblowanie wczesny Gierek ale czysto i co dziwne wanny w łazienkach też czyste jedzenie było rewelacyjne,zabiegi miałam takie jak zalecił mi mój lekarz nie ten z sanatorium czyli można się dogadać też super jakie mam zastrzeżenia to do kaowca bardzo zniechęcał do wycieczek a jest ich dużo i ciekawe łącznikiem idzie się do kawiarni i codziennie są tam tańce jeszcze jedno pokoje są z widokiem na górę trochę smutne chociaż przy tych upałach może dobrze te na parking mają balkony.Na piwo i lemoniadę z beczki chodziliśmy do Czecha.Będzie super miłego wypoczynku.Ja jadę do san Złocień w Ustroniu i nikt mi nic nie może powiedzieć a szkoda
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy
Re: Kudowa-Zdrój
Nie wiem czy w ogóle znasz Ustroń mnie to miejsce zauroczyło. Wieczory w karczmie przy piwku i góralskiej kapeli były super. Tragiczne są balety w Zdrojowej, w Wildze może być ale bardzo gorąco /brak klimy/ w Kosie było ok. Od Złocienia to po drugiej stronie za Równicą. Nad Wisłą można poleżeć , pospacerować. Koniecznie trzeba się wybrać na Czantorię i
Równicę .Jeśli nie jesteś piechurem trzeba coś zorganizować bo to jednak dość daleko .Do wyciągu na Czantorię 4-5 km. Aż zazdroszczę /tak bez zawiści/
zosia