czy ktoś jedzie do Kołobrzegu 14 maja?

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kajka
Na forum od: 28 kwie 2009 23:55

czy ktoś jedzie do Kołobrzegu 14 maja?

Post autor: kajka »

czy ktoś jedzie do Kołobrzegu 14 maja?Jadę z Katowic pociągiem o 7,35 i chętnie jechałabym w towarzystwie drugiej kuracjuszki - byłoby rażniej :)
malina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2009 07:44

Re: czy ktoś jedzie do Kołobrzegu 14 maja?

Post autor: malina »

Ja jadę do sanatorium do Rabki im.Adama Szebesty Jadę na odchudzanie ... Od 17go maja do 12go czerwca Wyjeżdżam tu pierwszy raz i do sanatorium też pierwszy raz:)
kajka
Na forum od: 28 kwie 2009 23:55

Post autor: kajka »

hmmmmm,szkoda,że jedziesz w innym kierunku - na pewno znalazłyby się wspólne tematy i czas podróży szybciej by minął.Życzę miłego pobytu ;)
Alicja. al
Na forum od: 30 cze 2009 21:31

Sanatorium Kołobrzegu

Post autor: Alicja. al »

Ja juz byłam czerwiec.Niestety pogoda zimna.wiało i lało.Bylam w Mega.Nie polecam!!!!!!.Nie dajcie sie zwieść opisom.Wczesniej rozmawiałam z recepcją i pokoje miały być tylko 2i3 osobowe, a były tylko pokoje tylko 3 i 4 osobowe.Owszem były 2 osobowe ale tylko dla małżeństw.co jest skandalem bo nie ma żadnej rezerwacji i sanatorium to nie wczasy.Tzn. do 2 osobowych powstawiano 1 i zrobiono 3 osobowe.A do z 3 zrobiono 4 osobowe. Koszmar!!!. do łazienki rano i wieczorem tłok.chciałam odpocząć a przyjechałam zmęczona.Jedzenia skromne ale czysto podane.Obsługa miła za wyjatkiem jednej w recepcji.No i koszmar z kluczem.Jest tylko jeden!!!na pokój.Dziwne nigdzie się z tym nie potkałam .Pan kierownik młody , niemiły i arogancki. nie chciał dorobić klucza "bo nie".kawiarnia nieczynna w remoncie.Zabiegi skromne krótkie. pomieszczenie na zabiegi duuuuże i poprzedzielane paskami z rolet.na basen i inne "mokre"dowożą do Arki.
wczasowicz
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 lip 2009 22:47

Post autor: wczasowicz »

pani alicja bardzo przesadza jest super w medze wyzywienie smaczne a klucze mozna zostawiać w recepcji i nie ma problemu, zabiegi w zależności od schorzeń w pełni pomagające, kawiarnia działa z zadawalającym asortymentem a pogoda jak to nad morzem raz świeci raz wieje , pokoje wielosobowe nie przeszkadzają chyba że towarzystwo marudne, a na lepszy standard to można wykupić prywatnie a skierowania NFZ to nie prywatne pobyty
można fajnie wypocząć i się zrelaksować :D
ODPOWIEDZ