Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja jadę do sanatorium do Rabki im.Adama Szebesty Jadę na odchudzanie ... Od 17go maja do 12go czerwca Wyjeżdżam tu pierwszy raz i do sanatorium też pierwszy raz:)
Ja juz byłam czerwiec.Niestety pogoda zimna.wiało i lało.Bylam w Mega.Nie polecam!!!!!!.Nie dajcie sie zwieść opisom.Wczesniej rozmawiałam z recepcją i pokoje miały być tylko 2i3 osobowe, a były tylko pokoje tylko 3 i 4 osobowe.Owszem były 2 osobowe ale tylko dla małżeństw.co jest skandalem bo nie ma żadnej rezerwacji i sanatorium to nie wczasy.Tzn. do 2 osobowych powstawiano 1 i zrobiono 3 osobowe.A do z 3 zrobiono 4 osobowe. Koszmar!!!. do łazienki rano i wieczorem tłok.chciałam odpocząć a przyjechałam zmęczona.Jedzenia skromne ale czysto podane.Obsługa miła za wyjatkiem jednej w recepcji.No i koszmar z kluczem.Jest tylko jeden!!!na pokój.Dziwne nigdzie się z tym nie potkałam .Pan kierownik młody , niemiły i arogancki. nie chciał dorobić klucza "bo nie".kawiarnia nieczynna w remoncie.Zabiegi skromne krótkie. pomieszczenie na zabiegi duuuuże i poprzedzielane paskami z rolet.na basen i inne "mokre"dowożą do Arki.
pani alicja bardzo przesadza jest super w medze wyzywienie smaczne a klucze mozna zostawiać w recepcji i nie ma problemu, zabiegi w zależności od schorzeń w pełni pomagające, kawiarnia działa z zadawalającym asortymentem a pogoda jak to nad morzem raz świeci raz wieje , pokoje wielosobowe nie przeszkadzają chyba że towarzystwo marudne, a na lepszy standard to można wykupić prywatnie a skierowania NFZ to nie prywatne pobyty
można fajnie wypocząć i się zrelaksować