Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jaka szkoda, że nie mogłem kilkanaście dni temu być w Krynicy Górskiej .
A tutaj same piękne Panie, bo nie istnieją brzydkie. Czasem może trochę zaniedbane a raczej zaniedbywane .
Trafiłaś Selene z tym szronem .
Pozdrawiam.
Dzi,
Nic nie piszesz jakie wrażenia zrobła na Tobie ta niebajeczna Bajka. Na mnie niestety fatalne ale na szczęście byłam z drugiej strony Horyńca i było bardzo bardzo miło!!! Kiedyś zrezygnowałam z Bajki i po konfrontacji myślę że dobrze zrobiłam. a może się mylę ????
Selene
-dzięki za życzenia.Tobie już poświąteczne, wiosenne uśmiechy .
Lary
- rozpiszę się więcej po zakończeniu turnusu. Na początku trochę niektórzy marudzili. Obiekt, wiadomo zabytkowy.
Ja na święta wyjechałem. Z opowiadań kuracjuszy - bardzo miłe zaskoczenie domowymi, świątecznymi przysmakami . Bardzo urozmaicone menu, dużo ciast z uzdrowiskowego wypieku. Mówili mi żebym żałował wyjazdu do rodziny .
Pozdrawiam.
W Bajce przebywaliśmy w lipcu - przez 2 tygodnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Miła obsługa, dobre wyżywienie, przesympatyczna pani od laserów Horyniec to bardzo ładna i spokojna miejscowość. W okolicy dużo do zwiedzania, świeże powietrze, lasy. To był udany wypoczynek. Powrócimy tu jeszcze.
Witaj Tadeusz47 na forum N.S. Twój pierwszy post i od razu tak "fachowo" tzn odnalezienie i odświeżenie wątku sprzed ponad roku, by napisać na temat i do tego pozytywnie. Miło było wrócić wspomnieniami do tego uzdrowiska.
Masz ode mnie podziękowanie za podobne nastawienie do leczenia . Serdecznie pozdrawiam.