BAJKA Horyniec Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Re: BAJKA Horyniec Zdrój

Post autor: dzi »

Jaka szkoda, że nie mogłem kilkanaście dni temu być w Krynicy Górskiej :).
A tutaj same piękne Panie, bo nie istnieją brzydkie. Czasem może trochę zaniedbane a raczej zaniedbywane :) ;) :shock: .
Trafiłaś Selene z tym szronem :? .
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam pozostaje Ci majówka w Ciechocinku i sierpień w Ustroniu-ale się porobiło imprez :lol: :lol: :lol:
Lary
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 16:10

Post autor: Lary »

Dzi,
Nic nie piszesz jakie wrażenia zrobła na Tobie ta niebajeczna Bajka. Na mnie niestety fatalne ale na szczęście byłam z drugiej strony Horyńca i było bardzo bardzo miło!!! Kiedyś zrezygnowałam z Bajki i po konfrontacji myślę że dobrze zrobiłam. a może się mylę ????
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Dzi spokojnych i pogodnych
Świąt Wielkanocnych,
Takich co marzenia spełniają
i wielkie uczucia dają :oops:
Życzy
Selene :)
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Selene
-dzięki za życzenia.Tobie już poświąteczne, wiosenne uśmiechy :).
Lary
- rozpiszę się więcej po zakończeniu turnusu. Na początku trochę niektórzy marudzili. Obiekt, wiadomo zabytkowy.
Ja na święta wyjechałem. Z opowiadań kuracjuszy - bardzo miłe zaskoczenie domowymi, świątecznymi przysmakami . Bardzo urozmaicone menu, dużo ciast z uzdrowiskowego wypieku. Mówili mi żebym żałował wyjazdu do rodziny :).
Pozdrawiam.
Lary
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 16:10

Post autor: Lary »

Życzę więcej ciepła i słońca tego na niebie i wokół i polecam wycieczki szczególnie do Lwowa i Krasnobrodu i pięknego Przemyśla.
tadeusz47
Na forum od: 26 wrz 2013 12:22

Post autor: tadeusz47 »

W Bajce przebywaliśmy w lipcu - przez 2 tygodnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Miła obsługa, dobre wyżywienie, przesympatyczna pani od laserów Horyniec to bardzo ładna i spokojna miejscowość. W okolicy dużo do zwiedzania, świeże powietrze, lasy. To był udany wypoczynek. Powrócimy tu jeszcze.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Tadeusz47 na forum N.S. :) Twój pierwszy post i od razu tak "fachowo" tzn odnalezienie i odświeżenie wątku sprzed ponad roku, by napisać na temat i do tego pozytywnie. Miło było wrócić wspomnieniami do tego uzdrowiska.
Masz ode mnie podziękowanie za podobne nastawienie do leczenia :) . Serdecznie pozdrawiam.
ODPOWIEDZ