Dąbrowka Kamień Pom.
Dąbrowka Kamień Pom.
Witam 07/05/2012 jadę do tego sanatorium. Ma ktoś tam wyjazd w tym samym czasie? A może ktoś już tam był - proszę o opinie.
-
ela-ela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 mar 2011 13:30
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 10
Re: Dąbrowka Kamień Pom.
Dabrowka to sanatorium dla osob kierowanych przez ZUS mysle ze takie masz. Bylam tam prywatnie.Pokoje 1 i 2 osobowe typu studio tz jedna lazienka na dwa pokoje.Zabiegi sa dobre i niektore na miejscu na basen kuracjusze sa dowozeni busikiem.Wyzywienie bylo marne przwozone z Mieszka. Sam Kamien Pomorski to mala miejscowosc i nie ma gdzie spacerowac ,samo sanatorium tez usytuowane nie ciekawie z jednej strony tory kolejowe z drugiej ulica.Opisalam mozliwie dokladnie zycze milego wypoczynku i powrotu do zdrowia. Ja bylam we wrzesniu ubieglego roku i cale nabrzeze bylo w remoncie morze juz skonczyli.
Dzieki wielkie za informacje, ja wyjezdżam z zus-u, wiec moze mi sie trafic pokój 3-osobowy niestety.Jade po raz pierwszy i mam kilka pytań: czy na basen jest wymagany czepek,czy jest dostep do internetu w sanatorium i jak wyglada sprawa z telewizorem-czy mozna wypozyczyc i ile sie za niego placi. Z gory dziekuje za informacje.
-
ela-ela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 mar 2011 13:30
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 10
Tak na basen obowiazkowy jest czepek,za telewizor sie placi tylko nie bardzo wiem jaka to kwota bo ja bylam prywatnie wiec telewizor byl w pokoju,o internecie nic nie wiem bo nie interesowalam sie.