Witam, byłam w Równicy kilka lat temu. Przyznam, ze po wrażeniu jaki obiekt robi na zewnątrz i pięknym otoczeniu, pokoje mnie trochę rozczarowały. Nic specjalnego - standard: tapczaniki stół, szafki nocne, radio, tv(nie wiem czy we wszystkich pokojach),szafa, czysto, z pełnym węzłem sanitarnym. Pokoje o ile pamiętam 2- osobowe, trafiały się także jedynki. A poza tym super, wszystko na miejscu: stołówka, zabiegi w Zakładzie Przyrodoleczniczym połączonym łącznikiem - tak, każdy na początku turnusu się w nim gubił (było to nawet zabawne)-są różne skrzydła i dziwna numeracja pięter, ale nic się nie martw, po kilku dniach będziesz na pewno już przewodnikiem dla nowicjuszy. Kawiarnia z codziennymi dansingami na miejscu, wystarczy zejść kilka stopni w dół i bawić się oczywiście do godz.22. Okolice piękne, dobrze jest skorzystać chociaż z kilku wycieczek- przewodnik miły i przystojny

(choć ten sam od ok.20 lat). Baza zabiegowa dobra, łącznie z kriokomorą. Trudno określić jaki obecnie jest dostęp do zabiegów - ocenisz to sama. Termin wyjazdu masz bardzo dobry, więc tyko się cieszyć na wyjazd. Życzę udanego pobytu.