Zmykam więc i ja.Do jutra.Dobranocededi12 pisze:No nic ja zmykam powolito co jutro o tej samej porze się spotykamy
![]()
![]()
Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014
- beataa
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 01 kwie 2014 18:12
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014
- ededi12
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 cze 2012 22:16
- Staż sanatoryjny: 3
Ty już jesteś na tej liście na pierwszym miejscumacs55 pisze:No proszę ,wystarczy trafić z tematem i już się robi tłoczno w Szczawnicy braknie rowerów ale niektórzy liczą się z tym są gotowi zdzierać zelówki , nie mały peleton będzie pędził na Słowację .Dziewczyny gratuluję pomysłu Zołzy na rowerach to będzie hit sezonu ,chętnych żeby wam towarzyszyć przybywa przygotujcie listę i proszę mnie na nią wpisać .
Chętnych to może i wielu będzie ale pytanie czy wytrzymają tempo
I najważniejsze czy im się nie znudzą codzienne piesze i rowerowe wyprawy,gdyż może im sił na balety braknąć
- beataa
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 01 kwie 2014 18:12
Listy się zapełniają,plany w opracowaniu,wypożyczalnie rowerów będą oblegane ,a i szewc dorobi na naprawie zdartych zelówekededi12 pisze:Ty już jesteś na tej liście na pierwszym miejscumacs55 pisze:No proszę ,wystarczy trafić z tematem i już się robi tłoczno w Szczawnicy braknie rowerów ale niektórzy liczą się z tym są gotowi zdzierać zelówki , nie mały peleton będzie pędził na Słowację .Dziewczyny gratuluję pomysłu Zołzy na rowerach to będzie hit sezonu ,chętnych żeby wam towarzyszyć przybywa przygotujcie listę i proszę mnie na nią wpisać .![]()
![]()
Chętnych to może i wielu będzie ale pytanie czy wytrzymają tempo![]()
![]()
I najważniejsze czy im się nie znudzą codzienne piesze i rowerowe wyprawy,gdyż może im sił na balety braknąć![]()
![]()
- ededi12
- Super Kuracjusz

Święta prawda Beatkobeataa pisze: Listy się zapełniają,plany w opracowaniu,wypożyczalnie rowerów będą oblegane ,a i szewc dorobi na naprawie zdartych zelówek![]()
A przed Nami najgorsze ............pakowanie walizeczki
Albo WIEM
Pogoda mam nadzieje że się wyklaruje i nie trzeba będzie tyle ciepłych ubrań brać,bo jak by miało być jak teraz to ja dziękuje walizki nie udźwignę.
W sanatoriach powinny być dostępne pralki tak jak byłam w AMER-POL w Polańczyku za 5zł można było sobie pranie zrobić.
To było jedyne sanatorium w jakim się spotkałam z pralką na monety.
Droga dyrekcjo Papiernika jeśli to czytacie to pomyślcie o PRALKACH
Z góry dziękujemy,Wasi kochani kuracjusze
- ededi12
- Super Kuracjusz

Ja myślę że tzw kącik gospodarczy był by w sam raz na Naszą pralkę a jak nie to hmmmm zapakujemy ja w torbę po sprzęcie hokejowym mojego syna ( jest ogromna) i przemkniemy z nią jak gdyby nigdy nic obok recepcji,po czym jakoś podłączymy w łaziencemacs55 pisze:Też mam propozycję podwiezienia tirem,ale facet chce żebym się dołożył do paliwa ,taka kalkulacja mi nie odpowiada .Teraz jak wspomniałaś o pralce ,tirem może bym zabrał ,tylko gdzie ją ustawimy i co na to pani z recepcji.
No skoro (ponoć ) grillowanie na balkonie przeszło to co tam taka praleczka.Nie dymi,nie śmierdzi smaka nie robi więc .............
- roman00
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 kwie 2014 15:57
Bo i cóż ze szczęścia, gdy nie można się nim dzielić
- ededi12
- Super Kuracjusz

Drogi kolego Nasze plany dotyczące wędrówek i wszelakich wycieczek podczas pobytu w sanatorium może zepsuć tylko pogodaroman00 pisze:beataa masz rację . Wszyscy rysują plany ,snują zamiary . Życie koryguje nasze scenariusze. Robi to bez pytania nas o zdanie. Nie słucha sprzeciwów. Poddaje nas kolejnym próbom. Nigdy nie stawiam w życiu na pieniądz, bardziej na ludzi.. Ale czy w dzisiejszym świecie oznacza to, że jestem… wygrany? Czy to wystarczy?
Bo i cóż ze szczęścia, gdy nie można się nim dzielić
Będzie fajnie zobaczysz