Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
beataa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 18:12
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014

Post autor: beataa »

ededi12 pisze:No nic ja zmykam powoli ;) to co jutro o tej samej porze się spotykamy ;) ;) :lol:
Zmykam więc i ja.Do jutra.Dobranoc :)
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ededi12 »

Buziale beataa,kolorowych :D :D Dobranoc roman00 ;) ;)
macs55
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2014 22:47

Post autor: macs55 »

No proszę ,wystarczy trafić z tematem i już się robi tłoczno w Szczawnicy braknie rowerów ale niektórzy liczą się z tym są gotowi zdzierać zelówki , nie mały peleton będzie pędził na Słowację .Dziewczyny gratuluję pomysłu Zołzy na rowerach to będzie hit sezonu ,chętnych żeby wam towarzyszyć przybywa przygotujcie listę i proszę mnie na nią wpisać .
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

macs55 pisze:No proszę ,wystarczy trafić z tematem i już się robi tłoczno w Szczawnicy braknie rowerów ale niektórzy liczą się z tym są gotowi zdzierać zelówki , nie mały peleton będzie pędził na Słowację .Dziewczyny gratuluję pomysłu Zołzy na rowerach to będzie hit sezonu ,chętnych żeby wam towarzyszyć przybywa przygotujcie listę i proszę mnie na nią wpisać .
Ty już jesteś na tej liście na pierwszym miejscu ;) ;)
Chętnych to może i wielu będzie ale pytanie czy wytrzymają tempo ;) ;)
I najważniejsze czy im się nie znudzą codzienne piesze i rowerowe wyprawy,gdyż może im sił na balety braknąć :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
beataa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 18:12

Post autor: beataa »

ededi12 pisze:
macs55 pisze:No proszę ,wystarczy trafić z tematem i już się robi tłoczno w Szczawnicy braknie rowerów ale niektórzy liczą się z tym są gotowi zdzierać zelówki , nie mały peleton będzie pędził na Słowację .Dziewczyny gratuluję pomysłu Zołzy na rowerach to będzie hit sezonu ,chętnych żeby wam towarzyszyć przybywa przygotujcie listę i proszę mnie na nią wpisać .
Ty już jesteś na tej liście na pierwszym miejscu ;) ;)
Chętnych to może i wielu będzie ale pytanie czy wytrzymają tempo ;) ;)
I najważniejsze czy im się nie znudzą codzienne piesze i rowerowe wyprawy,gdyż może im sił na balety braknąć :lol: :lol: :lol:
Listy się zapełniają,plany w opracowaniu,wypożyczalnie rowerów będą oblegane ,a i szewc dorobi na naprawie zdartych zelówek ;) ;)
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

beataa pisze: Listy się zapełniają,plany w opracowaniu,wypożyczalnie rowerów będą oblegane ,a i szewc dorobi na naprawie zdartych zelówek ;) ;)
Święta prawda Beatko :lol: :lol:
A przed Nami najgorsze ............pakowanie walizeczki :shock: :lol: i modły nad nią aby się zamknęła.
Albo WIEM :!: :!: poproszę brata żeby Nas podrzucił do Szczawnicy on tirem jeździ :lol: :lol: :lol:
Pogoda mam nadzieje że się wyklaruje i nie trzeba będzie tyle ciepłych ubrań brać,bo jak by miało być jak teraz to ja dziękuje walizki nie udźwignę.
W sanatoriach powinny być dostępne pralki tak jak byłam w AMER-POL w Polańczyku za 5zł można było sobie pranie zrobić.
To było jedyne sanatorium w jakim się spotkałam z pralką na monety.
Droga dyrekcjo Papiernika jeśli to czytacie to pomyślcie o PRALKACH :!: :!: :!:
Z góry dziękujemy,Wasi kochani kuracjusze ;) ;) :lol:
macs55
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2014 22:47

Post autor: macs55 »

Też mam propozycję podwiezienia tirem,ale facet chce żebym się dołożył do paliwa ,taka kalkulacja mi nie odpowiada .Teraz jak wspomniałaś o pralce ,tirem może bym zabrał ,tylko gdzie ją ustawimy i co na to pani z recepcji.
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

macs55 pisze:Też mam propozycję podwiezienia tirem,ale facet chce żebym się dołożył do paliwa ,taka kalkulacja mi nie odpowiada .Teraz jak wspomniałaś o pralce ,tirem może bym zabrał ,tylko gdzie ją ustawimy i co na to pani z recepcji.
Ja myślę że tzw kącik gospodarczy był by w sam raz na Naszą pralkę a jak nie to hmmmm zapakujemy ja w torbę po sprzęcie hokejowym mojego syna ( jest ogromna) i przemkniemy z nią jak gdyby nigdy nic obok recepcji,po czym jakoś podłączymy w łazience :lol: :lol: :lol: :lol:
No skoro (ponoć ) grillowanie na balkonie przeszło to co tam taka praleczka.Nie dymi,nie śmierdzi smaka nie robi więc ............. :lol: :lol: :lol: :lol: nie widzę przeszkód.
Awatar użytkownika
roman00
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 kwie 2014 15:57

Post autor: roman00 »

beataa masz rację . Wszyscy rysują plany ,snują zamiary . Życie koryguje nasze scenariusze. Robi to bez pytania nas o zdanie. Nie słucha sprzeciwów. Poddaje nas kolejnym próbom. Nigdy nie stawiam w życiu na pieniądz, bardziej na ludzi.. Ale czy w dzisiejszym świecie oznacza to, że jestem… wygrany? Czy to wystarczy?
Bo i cóż ze szczęścia, gdy nie można się nim dzielić
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

roman00 pisze:beataa masz rację . Wszyscy rysują plany ,snują zamiary . Życie koryguje nasze scenariusze. Robi to bez pytania nas o zdanie. Nie słucha sprzeciwów. Poddaje nas kolejnym próbom. Nigdy nie stawiam w życiu na pieniądz, bardziej na ludzi.. Ale czy w dzisiejszym świecie oznacza to, że jestem… wygrany? Czy to wystarczy?
Bo i cóż ze szczęścia, gdy nie można się nim dzielić
Drogi kolego Nasze plany dotyczące wędrówek i wszelakich wycieczek podczas pobytu w sanatorium może zepsuć tylko pogoda ;) no ewentualnie jak kogoś zgrzytnie,łupnie :? ale lepiej żeby nie ;) tfu tfu tfu odpukuje w niemalowane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Będzie fajnie zobaczysz ;)
ODPOWIEDZ