Polańczyk Solinka

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zyta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2012 16:21

Re: Polańczyk Solinka

Post autor: Zyta »

Ja również życzę pogodnych Świat i miłego nastroju, a także ciekawego pobytu w Solince.
Na pewno będzie udany ! :D
marbor
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 kwie 2012 16:46
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: marbor »

Witam,ja nie jadę w tym roku ale byłam rok temu i byłam zadowolona w pobycie w Amer-Polu czego życzę wszystkim kuracjuszom a jeżeli ktoś lubi tańczyć to proszę zabrać wygodne buty bo w sanatorium są tańce i to co dzień.W tym roku jadę do Rymanowa-ZIMOWIT
janzki
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 kwie 2012 00:20

Post autor: janzki »

Wyjazd za miesiąc [Solinka] a dostałem małe ultimatum - ile kosztuje pobyt drugiej osoby bez skierowania na cały turnus-co robić???
Zyta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

To chyba trzeba tam zadzwonić i sie dowiedzieć, a potem zapłacić za druga osobę.
Ale co z tańcami ?
janzki
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Zyta z tańcami to najmniejszy problem, ja kiedyś w młodości miałem przygodę z tańcem towarzyskim więc coś tam potrafię. Z cennika Solinki wynika, że koszt dla osoby bez skierowania [21 dni] to około 2700zł-masakra!- będę dzwonił, pozdrawiam
dorotka123
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2012 16:29
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dorotka123 »

Ja jade do Polańczyka od 16 kwietnia,tylko do Amer-pol,moze sie gdzies tam spotkamy.Pozdrowienia
janzki
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jednak po małych perturbacjach jadę [nie było zresztą innej opcji] - zarezerwowaliśmy "na mieście" w Polańczyku wstępnie na tydzień pokój dla małżonki-zobaczymy jak się mi ułożą zabiegi i jak możemy spędzać wspólnie czas -oferta finansowa Solinki była nie do przyjęcia i w zasadzie odmowna-brak miejsc[rezerwacja NFZ]. Myślę, że popołudnia i wieczory mam już zajęte i jestem w dobrym [tanecznym] nastroju- zapowiada się piękny maj. Pozdrawiam "polańczyków'. Czytałem, że po 22giej trzeba być w pokoju?
Zyta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Napewno się wytanczysz, ale rzeczywiście od 22 trzeba być w pokoju. :lol:
Życzę miłych baletów :D i owocnej kuracji, :D zabiegi sa do obiadu, więc dla małżonki będziesz miał duzo czasu :lol:
Pozdrawiam 8-)
janzki
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dorotka na pewno się spotkamy na tańcach w Amerpolu lub w Solince. Zyta dziękuję za życzenia, pozytywne nastawienie i szkoda ze tak trafiliśmy z terminami. Jak zorganizuję nam pobyt to czas pokaże, czasami pewno będzie kłopot. Ważne, że mam przy sobie dobrego kompana. Pozdrawiam. Ale się szykuje super pogoda na najbliższe dni!!!!
matylda8
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2013 19:04

Post autor: matylda8 »

Witam jadę do Polańczyka do Solinki 28 marzec 2014 do 18 kwiecień czy ktoś ma taki termin jadę z Lublina czekam na wiadomość pa
ODPOWIEDZ