1
beataa, szykuj plany z pewnością będą ciekawe ,kobiety to potrafią i jeśli pozwolisz chętnie pomogę w ich realizacji wiem że damy radę

Pozostaje zamówić pogodę,ale to myślę zostawimy Tobie a my skupimy się na planachmacs55 pisze:Listy się zapełniają,plany w opracowaniu,wypożyczalnie rowerów będą oblegane ,a i szewc dorobi na naprawie zdartych zelówek![]()
1
beataa, szykuj plany z pewnością będą ciekawe ,kobiety to potrafią i jeśli pozwolisz chętnie pomogę w ich realizacji wiem że damy radę

No to drogi macs55 beataa dała Ci misjębeataa pisze:Pozostaje zamówić pogodę,ale to myślę zostawimy Tobie a my skupimy się na planachmacs55 pisze: beataa, szykuj plany z pewnością będą ciekawe ,kobiety to potrafią i jeśli pozwolisz chętnie pomogę w ich realizacji wiem że damy radę![]()
![]()
![]()

Parzenie porannej kawy może być na przykład "karą" za kiepską pogodęmacs55 pisze:No tak zamówić pogodę w dzisiejszych czasach ,ciekawe jaka kara mnie czeka jak się nie uda,pogoda będzie przeciętna trochę słońca, deszczu i burza z piorunami jako atrakcja w górach robi wrażenie .Jak będę miał takie sąsiadki to już wiem że pobyt będzie udany bez względu na pogodę .Robienie kawusi ? nie wiem kto będzie ze mną w pokoju może ktoś co będzie umiał to robić ,albo pani w recepcji ustali grafik .

Wiemmacs55 pisze:No tak zamówić pogodę w dzisiejszych czasach ,ciekawe jaka kara mnie czeka jak się nie uda,pogoda będzie przeciętna trochę słońca, deszczu i burza z piorunami jako atrakcja w górach robi wrażenie .Jak będę miał takie sąsiadki to już wiem że pobyt będzie udany bez względu na pogodę .Robienie kawusi ? nie wiem kto będzie ze mną w pokoju może ktoś co będzie umiał to robić ,albo pani w recepcji ustali grafik .

Ale ta burza to niech lepiej będzie na zakończenie naszego turnusu bo jak się Papiernik rozsypie...ededi12 pisze:Wiemmacs55 pisze:No tak zamówić pogodę w dzisiejszych czasach ,ciekawe jaka kara mnie czeka jak się nie uda,pogoda będzie przeciętna trochę słońca, deszczu i burza z piorunami jako atrakcja w górach robi wrażenie .Jak będę miał takie sąsiadki to już wiem że pobyt będzie udany bez względu na pogodę .Robienie kawusi ? nie wiem kto będzie ze mną w pokoju może ktoś co będzie umiał to robić ,albo pani w recepcji ustali grafik .![]()
![]()
poranną kawę wpiszemy jako jeden z zabiegów
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jeśli chodzi o burze ( najlepiej w nocy)zamawiam jedną i to aby tak trzaskało piorunami żeby Papiernik się zatrząsł![]()

[/quote]beataa pisze: Ale ta burza to niech lepiej będzie na zakończenie naszego turnusu bo jak się Papiernik rozsypie...![]()
![]()
![]()
![]()