Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
macs55
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2014 22:47

Re: Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014

Post autor: macs55 »

Listy się zapełniają,plany w opracowaniu,wypożyczalnie rowerów będą oblegane ,a i szewc dorobi na naprawie zdartych zelówek ;) ;)

1

beataa, szykuj plany z pewnością będą ciekawe ,kobiety to potrafią i jeśli pozwolisz chętnie pomogę w ich realizacji wiem że damy radę
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ededi12 »

;) ;) ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
beataa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 18:12
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: beataa »

macs55 pisze:Listy się zapełniają,plany w opracowaniu,wypożyczalnie rowerów będą oblegane ,a i szewc dorobi na naprawie zdartych zelówek ;) ;)

1

beataa, szykuj plany z pewnością będą ciekawe ,kobiety to potrafią i jeśli pozwolisz chętnie pomogę w ich realizacji wiem że damy radę
Pozostaje zamówić pogodę,ale to myślę zostawimy Tobie a my skupimy się na planach ;) ;) ;) :)
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

beataa pisze:
macs55 pisze: beataa, szykuj plany z pewnością będą ciekawe ,kobiety to potrafią i jeśli pozwolisz chętnie pomogę w ich realizacji wiem że damy radę
Pozostaje zamówić pogodę,ale to myślę zostawimy Tobie a my skupimy się na planach ;) ;) ;) :)
No to drogi macs55 beataa dała Ci misję :lol: :lol: Zamówić pogodę :lol: :lol:
Jestem pewna że nie zawalisz ;) ;)
Mam jedno pytanko Beataa,macs55 :o :o ja biorę czajnik na poranną kawusię a Wy się zastanówcie moi mili KTO ją z rańca zrobi :lol: :lol: Bo mam nadzieję że macs55 będzie miał pokoik za ścianką i będziemy wspólnie ją pić na balkoniku ;) ;) :lol: :lol:
macs55
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2014 22:47

Post autor: macs55 »

No tak zamówić pogodę w dzisiejszych czasach ,ciekawe jaka kara mnie czeka jak się nie uda,pogoda będzie przeciętna trochę słońca, deszczu i burza z piorunami jako atrakcja w górach robi wrażenie .Jak będę miał takie sąsiadki to już wiem że pobyt będzie udany bez względu na pogodę .Robienie kawusi ? nie wiem kto będzie ze mną w pokoju może ktoś co będzie umiał to robić ,albo pani w recepcji ustali grafik .
Awatar użytkownika
beataa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

macs55 pisze:No tak zamówić pogodę w dzisiejszych czasach ,ciekawe jaka kara mnie czeka jak się nie uda,pogoda będzie przeciętna trochę słońca, deszczu i burza z piorunami jako atrakcja w górach robi wrażenie .Jak będę miał takie sąsiadki to już wiem że pobyt będzie udany bez względu na pogodę .Robienie kawusi ? nie wiem kto będzie ze mną w pokoju może ktoś co będzie umiał to robić ,albo pani w recepcji ustali grafik .
Parzenie porannej kawy może być na przykład "karą" za kiepską pogodę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

macs55 pisze:No tak zamówić pogodę w dzisiejszych czasach ,ciekawe jaka kara mnie czeka jak się nie uda,pogoda będzie przeciętna trochę słońca, deszczu i burza z piorunami jako atrakcja w górach robi wrażenie .Jak będę miał takie sąsiadki to już wiem że pobyt będzie udany bez względu na pogodę .Robienie kawusi ? nie wiem kto będzie ze mną w pokoju może ktoś co będzie umiał to robić ,albo pani w recepcji ustali grafik .
Wiem :!: :!: :!: poranną kawę wpiszemy jako jeden z zabiegów :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A jeśli chodzi o burze ( najlepiej w nocy)zamawiam jedną i to aby tak trzaskało piorunami żeby Papiernik się zatrząsł :lol: :lol:
Awatar użytkownika
beataa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ededi12 pisze:
Wiem :!: :!: :!: poranną kawę wpiszemy jako jeden z zabiegów :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A jeśli chodzi o burze ( najlepiej w nocy)zamawiam jedną i to aby tak trzaskało piorunami żeby Papiernik się zatrząsł :lol: :lol:
Ale ta burza to niech lepiej będzie na zakończenie naszego turnusu bo jak się Papiernik rozsypie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

[quote="ededi12]
A jeśli chodzi o burze ( najlepiej w nocy)zamawiam jedną i to aby tak trzaskało piorunami żeby Papiernik się zatrząsł :lol: :lol:[/quote]
beataa pisze: Ale ta burza to niech lepiej będzie na zakończenie naszego turnusu bo jak się Papiernik rozsypie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[/quote]

Tak tak niech będzie w ostatnią noc.Zamiast białej nocy jak na koloniach :lol: :lol: będzie burzowa ;) ;)
Awatar użytkownika
beataa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Nam faktycznie dobrze idzie planowanie ;) ;) :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ