Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina teraz już rozumiem.W takim razie od 12 maja trzymamy kciuki za jakies fajne sanatorium ze zwrotów dla Ciebie.
Ja mam nadzieje,że w drugiej połowie maja już dostanę jakąś informację- gdzie i kiedy
Pozdrawiam wszystkich cieplutko
U mnie wciąż bez zmian.
Próbowałam się wczoraj dodzwonić do swojego funduszu, ale linia była na tyle gorąca,że zakończyło się to niepowodzeniem .
No nic, tel. w łapkę i atakujemy dalej .
kasia72 pisze:Witam ja dalej w kolejce .Zakończyłam dziś dzień z nr.1717.Jak dzwoniłam do nfz to miła pani poinformowała mnie że może maj czerwiec a jak się nie załapie to lipiec.Dla jednych termin super ale ja chcę jechać teraz a w wakacje z mężem,bo w pracy każdy chce mieć trochę wakacji.Wygląda że w śląskim na sanatorium trzeba czekać 2,5roku.Pozdrawiam
Kasiu dzwoń po zwroty
Ja też latem nie mogę ,i dlatego jadę ze zwrotów
Fiu wreszcie się dodzwoniłam.
Pani z NFZ powiedziała mi,że nie ma jeszcze dla mnie przydziału. (A niby wszystko miało się wyjaśnić w zeszłym tygodniu.. )
"Prawdopodobnie" - czerwiec, ale to i tak jeszcze nic pewnego..
la27 pisze:Fiu wreszcie się dodzwoniłam.
Pani z NFZ powiedziała mi,że nie ma jeszcze dla mnie przydziału. (A niby wszystko miało się wyjaśnić w zeszłym tygodniu.. )
"Prawdopodobnie" - czerwiec, ale to i tak jeszcze nic pewnego..
No to jeszcze trochę zabawię w tej kolejce
Pozdrawiam
Witaj "La27"
Bądź dobrej myśli, tydzień jeszcze się nie skończył
Jednak w czwartek zadzwoniłabym ponownie, bo rzeczywiście coś w Twoim NFZ jakoś opieszale pracują
Może nękanie przez telefon przyniesie pozytywny efekt czego Ci życzę
Życzę miłego dnia
Chociaż nie udzielam się tu pisemnie , ale codziennie zaglądam czy La27 dostała już swój przydział. Rzeczywiście jajo można znieść jak numerek taki malutki i nic się nie zmniejsza. Kiedy ja czekałam na swój przydział to wychodziłam z siebie gdy numerki cofały się do tyłu zamiast spadać. La27 trzymam kciuki żeby wreszcie coś zaczęło się dziać w Twojej sprawie
Krystyna60 pisze:Witaj reniu54 A wiesz ze może się zdarzyć ze razem dostaniemy skierowanie jak się orientuję to ty tez z mężem się wybierasz, jeśli można wiedzieć gdzie byś chciała wyjechać? wiem ze nie mamy wyboru bo przecież to nie wczasy ale my przez lekarza mamy napisane ze nad morze ale jak wiesz to jest??????? mam niedoczynność tarczycy,
i kręgosłup. Ale z funduszu napisali ze kwalifikuję się reumatologia.pozdrawiam Ciebie i wszystkich na tym forum
Witaj Krystyna60 bardzo bym się cieszyła żebyśmy razem dostały przydział ,ja mam napisane na skierowaniu wyjazd nad morze ale poprzednio też tak miałam a dostałam w Wysowej zdrój ,jadę z reumatologi,pozdrawiam