Wyjazd do Szczawna-Zdroju sanatorium "Młynarz"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
irena1500
Na forum od: 08 kwie 2014 18:42
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Wyjazd do Szczawna-Zdroju sanatorium "Młynarz"

Post autor: irena1500 »

Witam. Wyjeżdżam do sanatorium "Młynarz" w Szczawnie-Zdroju" w okresie 8 - 29 maj 2014r Jeżeli ktoś z Podlasia będzie w tym terminie jechał samochodem i ma wolne miejsce chętnie się zabiorę. Obiektywne opinie o tym sanatorium mile widziane. Pozdrawiam - Irena :oops:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Wyjazd do Szczawna-Zdroju sanatorium "Młynarz"

Post autor: Selene »

Irena1500 serdecznie witamy na forum :kwiat:

Opinie na temat MŁYNARZA znajdziesz tutaj: http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/se ... z&fid[0]=3

Pozdrawiam :)
henia2117
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 09:56

Post autor: henia2117 »

Już wiem,że nie będę sama.Ja też jadę w tym samym terminie,ale z opolskiego.
irena1500

Miło mi, że są osoby zainteresowane tym sanatorium. Po przeczytaniu dostępnych opinii o "Młynarzu" po prostu dostałam gęsiej skórki. Trudno zrezygnować, jeśli czekałam 18 m-cy. Trzeba "włączyć" pozytywne myślenie. Pozdrawiam wszystkich "skazanych" na "Młynarza". :kwiat:
Awatar użytkownika
Kamka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2013 21:57
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Kamka »

Irenko, to chyba jakieś nieporozumienie. Byłam w Młynarzu w ub. roku X-XI 13r. i naprawdę nie zauważyłam tam żadnych negatywów. Byłam z NFZ, opinię zresztą moją możesz przeczytać w opiniach o sanatoriach.
Jest to fajne sanatorium /no może tylko trochę szare z zewnątrz, ale ww enątrz po remoncie/ , w centrum Szczawna i ponoć wiosną kiedy rozkwita tam wszystko to dooooopiero jest pięknie :) Aż Ci "zazdraszczam";) Nieopodal jest fajna rest. o nazwie Legenda, polecam w niej przepyszną szarlotkę na gorąco:) A w Domu Zdrojowym jakieś 150-200m. od Młynarza codziennie są jakieś atrakcje, pokazy, występy :) Trudno się nudzić:) Nie wspomnę już o mnóstwie propozycji wycieczkowych. Powodzenia i miłego pobytu. Napisz jak było, po powrocie ok?:) :serce:
irena1500

Dziękuję Ci za wspaniałą wiadomość, bardzo podniosła mnie na duchu. Po powrocie z Młynarza napiszę jak było. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia. :kwiat:
ODPOWIEDZ