Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie szaleni kuracjusze
Powracam z nowym zapytaniem.
A mianowicie. Obecnie jestem na L4 (aktualnie do 25.04), w tym czasie wyjeżdżam z ZUS do sanatorium. Po 25 muszę donieść do mojego zakładu pracy dalsze zwolnienie. Skąd je wezmę?? Jak to wygląda??
Może na początek zanieś do zakładu pracy ksero skierowania do sanatorium - tam jest napisane w jakim terminie wyjeżdżasz, potem w sanatorium mogą Ci wydać zaświadczenie, że przebywasz w sanatorium i wyślesz do zakładu pracy a przy wyjeździe dostaniesz L-4.
Taka jest moja opinia ale nie jestem pewna na 100% bo ja w sanatorium byłam będąc na rencie. Może spytaj jeszcze w Zus lub poczekaj chwilkę aż ktoś kto był w podobnej sytuacji Ci odpisze.
Witam!wystawią Tobie w sanatorium na koniec turnusu.Jeżeli masz problem z pracodawcą, możesz mu wysłać po przybyciu do sanatorium potwierdzenie że tam przebywasz. Miłego pobytu i skutecznej kuracji życzę .Pozdrawiam
Mimo calej sympatii do Rozanny temat nie w tym dziale. Myslę ,ze Sprawy formalne będa odpowiednie ,.Tak na przyszlość bo temat zupełnie nie zwiazany z wyjazdem .
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2014 08:25 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Przeniosłem.
OK.. ale w sumie związane z wyjazdem. Ponieważ planuję wyjazd a nie wiem dokładnie jak to zorganizować.
Ale na przyszłość z takimi problemami przeniosę się w krainę innych tematów
Jak zauwazylas juz temat przeniesiono . Rozanno to juz twój drugi temat(był) zwiazany z innym dzialem (pomóżcie prosze ) ale człowiek ma prawo sie mylić Pozdrawiam