Czyli mam jeszcze trochę czasu bo mój pobyt był w styczniu 2012r tylko obawiam się znowu tego tłumaczenia i stosu dokumentów bo od tego czasu zmienił się ubezpieczyciel choć w sumie u mnie nic się nie zmienia i choruję ciągle od grudnia 2009 tylko oni się zmieniają. Myślę, że w wolnej chwili napiszę do nich i spytam się dokładnie co i jak - a nuż się uda i wpadnie dodatkowy grosik? Przyda się na moją prywatną rehabilitację.anusia153 pisze:Agunia o odszodowanie możesz wystąpić w ciągu trzech lat od zdarzeniaagunia3 pisze:No właśnie ja się zagapiłam z tym pobytem na szpitalnym oddziale rehabilitacyjnym a teraz to już przepadło. Jakoś mi wtedy do głowy to nie przyszło aby złożyć wniosek o odszkodowanie, zresztą to było za czasów drugiej firmy ubezpieczeniowej a do nich się zraziłam przez te ciągłe wysyłanie papierów i tłumaczenia.
Będę pamiętała o tym następnym razem.
Ubezpieczenie na życie, polisa
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Ubezpieczenie na życie, polisa
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Staż sanatoryjny: 3
Jak to dobrze, że jest forum i Wy
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Wszystko było ładnie i pięknie dopóty, dopóki nie wystąpiłam o wypłatę za pobyt w szpitalu. Okazało się mianowicie, że takowe mi się nie należy bo mam skończone 60 lat (mężczyzna do 65 roku życia). Wtedy dopiero na moje żądanie przysłano mi mailowo Regulamin. Okazało się, że przywileje, które były w zakładzie pracy to całkiem inna "para kaloszy" pomimo to, że składka była tej samem wysokości tj. 60,- zł miesięcznie. Nawet nie ma NW. Jak ktoś chce to może sobie wykupić pakiety dodatkowo.
Emeryt/ka w naszym społeczeństwie praktycznie w każdej dziedzinie to balast
Niestety trzeba wszystko czytać dogłębnie i żądać o przedstawienie wszystkich warunków umowy i to obojętnie jakiego rodzaju by to była umowa.
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5