Sanatorium Równica -Ustroń

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: Sanatorium Równica -Ustroń

Post autor: stokrotka »

jasiu pisze:jadę od 8 maja do równicy z pomorskego szukam osoby z tym terminem .Mam dwa miejsca wolne w aucie czekam na chetnich tel.509023532 :) Jasiu 60.L
No widzisz Jasiu jaka szkoda że terminy się nie pokrywają -Ty będziesz przy końcówce -ja ? dopiero co rozpocznę-może trafię na kogoś w przybliżonym terminie.Miłego dnia życzę. ;)
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

MAX-ja jadee ale do Kamienia pomorskiego 15.05 :( Do Równicy jedzie mój mąż 705.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

barba pisze:MAX-ja jadee ale do Kamienia pomorskiego 15.05 :( Do Równicy jedzie mój mąż 705.
Ciekawe dlaczego tak Wam przydzielili każdemu w innym rejonie.Moi znajomi zawsze jadą razem w to samo miejsce.Nie wiem jak to załatwiają -ale są zawsze razem.
Czy to dobre ? nie wiem -zależy jak kto na to patrzy.
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Stokrotko :P nie każdy ma to szczęście?? jechać razem. Nastepnym razem nie popuścimy :P Mąż ma dobrze ,bo blisko,a ja na drugi koniec Polski i to z kiepskim połączeniem :( mam tylko nadzieję,że na miejscu będzie dobrze :P
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

barba pisze:Stokrotko :P nie każdy ma to szczęście?? jechać razem. Nastepnym razem nie popuścimy :P Mąż ma dobrze ,bo blisko,a ja na drugi koniec Polski i to z kiepskim połączeniem :( mam tylko nadzieję,że na miejscu będzie dobrze :P
Mój znajomy w ub.roku był w Kamieniu Pomorskim-z jego relacji wiem, że karmili kiepsko -ale? nie znam jego możliwości i znaczenia, co dla niego to jest ? kiepsko.
Nad morze jest bliziutko 6km i połączenie autobusowe idealne.Można w wolne dni nawet na cały dzień się wybrać.Oby tylko pogoda była do spacerów na plaży.
Ja ,też mam blisko do Ustronia tylko 75km...choć ?morze to morze .A połączenie ode mnie, to kilka przesiadek ,by dostać się do Kamienia Pomorskiego.
Do Ustronia jadę z ZUS i nie wiem co mnie tam czeka -ponoś ZUS-owcy są inaczej traktowani niz NFZ-owcy.Nie wiem ile w tym prawdy ? Czy na gorsze czy lepsze ?
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Byłam w Równicy z ZUS w marcu. po prostu uważaj,bo chcą cudownie uzdrawiac. Ja nie mogę narzekać na inne traktowanie,bo moja lekarka była spoko :P Byłam na 4 piętrze. zależy czy chcą zabrać Ci L-4,czy starasz się o rentę? :P Miłego pobytu.
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja jade do san,CHROBRY w kamieniu,opinie są nie najgorsze ,ale przekonam się na miejscu :P ;)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

barbra -mnie nie mają czego zabierać -bo na rencie nie jestem a jadę w ramach urlopu zdrowotnego.Dziękuję za wiadomość:) chodzi mi o to czy pacjenci ZUS są bardziej " faszerowani"zabiegami -czy mają ich więcej od pozostałych,Bo słyszałam że całe dnie są na zabiegach.Ja jadę leczyć górne drogi oddechowe.
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Z ZUS-u w ramach urlopu????pierwszy raz słysze. :shock: bo z ZUS-u zawsze jedzie się na L-4.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

barba pisze:Z ZUS-u w ramach urlopu????pierwszy raz słysze. :shock: bo z ZUS-u zawsze jedzie się na L-4.
Ja ,jestem nauczycielką i od dłuższego czasu choruję na przewlekłe sprawy --krtań -gardło itp. od kilku miesięcy jestem na tzw.udpz i w ramach tego urlopu właśnie jadę.
ODPOWIEDZ