No widzisz Jasiu jaka szkoda że terminy się nie pokrywają -Ty będziesz przy końcówce -ja ? dopiero co rozpocznę-może trafię na kogoś w przybliżonym terminie.Miłego dnia życzę.jasiu pisze:jadę od 8 maja do równicy z pomorskego szukam osoby z tym terminem .Mam dwa miejsca wolne w aucie czekam na chetnich tel.509023532Jasiu 60.L
Sanatorium Równica -Ustroń
Re: Sanatorium Równica -Ustroń
-
barba
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 gru 2011 17:27
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 16
Ciekawe dlaczego tak Wam przydzielili każdemu w innym rejonie.Moi znajomi zawsze jadą razem w to samo miejsce.Nie wiem jak to załatwiają -ale są zawsze razem.barba pisze:MAX-ja jadee ale do Kamienia pomorskiego 15.05Do Równicy jedzie mój mąż 705.
Czy to dobre ? nie wiem -zależy jak kto na to patrzy.
-
barba
- Super Kuracjusz

Mój znajomy w ub.roku był w Kamieniu Pomorskim-z jego relacji wiem, że karmili kiepsko -ale? nie znam jego możliwości i znaczenia, co dla niego to jest ? kiepsko.barba pisze:Stokrotkonie każdy ma to szczęście?? jechać razem. Nastepnym razem nie popuścimy
Mąż ma dobrze ,bo blisko,a ja na drugi koniec Polski i to z kiepskim połączeniem
mam tylko nadzieję,że na miejscu będzie dobrze
Nad morze jest bliziutko 6km i połączenie autobusowe idealne.Można w wolne dni nawet na cały dzień się wybrać.Oby tylko pogoda była do spacerów na plaży.
Ja ,też mam blisko do Ustronia tylko 75km...choć ?morze to morze .A połączenie ode mnie, to kilka przesiadek ,by dostać się do Kamienia Pomorskiego.
Do Ustronia jadę z ZUS i nie wiem co mnie tam czeka -ponoś ZUS-owcy są inaczej traktowani niz NFZ-owcy.Nie wiem ile w tym prawdy ? Czy na gorsze czy lepsze ?
-
barba
- Super Kuracjusz

-
barba
- Super Kuracjusz

-
barba
- Super Kuracjusz

Ja ,jestem nauczycielką i od dłuższego czasu choruję na przewlekłe sprawy --krtań -gardło itp. od kilku miesięcy jestem na tzw.udpz i w ramach tego urlopu właśnie jadę.barba pisze:Z ZUS-u w ramach urlopu????pierwszy raz słysze.bo z ZUS-u zawsze jedzie się na L-4.