Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,ja nie jadę w tym roku ale byłam rok temu i byłam zadowolona w pobycie w Amer-Polu czego życzę wszystkim kuracjuszom a jeżeli ktoś lubi tańczyć to proszę zabrać wygodne buty bo w sanatorium są tańce i to co dzień.W tym roku jadę do Rymanowa-ZIMOWIT
Zyta z tańcami to najmniejszy problem, ja kiedyś w młodości miałem przygodę z tańcem towarzyskim więc coś tam potrafię. Z cennika Solinki wynika, że koszt dla osoby bez skierowania [21 dni] to około 2700zł-masakra!- będę dzwonił, pozdrawiam
Jednak po małych perturbacjach jadę [nie było zresztą innej opcji] - zarezerwowaliśmy "na mieście" w Polańczyku wstępnie na tydzień pokój dla małżonki-zobaczymy jak się mi ułożą zabiegi i jak możemy spędzać wspólnie czas -oferta finansowa Solinki była nie do przyjęcia i w zasadzie odmowna-brak miejsc[rezerwacja NFZ]. Myślę, że popołudnia i wieczory mam już zajęte i jestem w dobrym [tanecznym] nastroju- zapowiada się piękny maj. Pozdrawiam "polańczyków'. Czytałem, że po 22giej trzeba być w pokoju?
Napewno się wytanczysz, ale rzeczywiście od 22 trzeba być w pokoju.
Życzę miłych baletów i owocnej kuracji, zabiegi sa do obiadu, więc dla małżonki będziesz miał duzo czasu
Pozdrawiam
Dorotka na pewno się spotkamy na tańcach w Amerpolu lub w Solince. Zyta dziękuję za życzenia, pozytywne nastawienie i szkoda ze tak trafiliśmy z terminami. Jak zorganizuję nam pobyt to czas pokaże, czasami pewno będzie kłopot. Ważne, że mam przy sobie dobrego kompana. Pozdrawiam. Ale się szykuje super pogoda na najbliższe dni!!!!