"Korona" w Muszynie

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Lilith
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2012 16:04

"Korona" w Muszynie

Post autor: Lilith »

dostałam skierowanie na maj do sanatorium " Korona" w Muszynie. Bardzo proszę o szczegółowe informacje o warunkach tam panujących ( pokoje, wyżywienie, opieka lekarska), sanatorium nie ma zbyt rozbudowanej informacji internetowej albo ja nie potrafię jej znaleźć. Jadę z drugiego końca kraju - z Mazur. Bardzo dziękuję za szczegółową informację.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: "Korona" w Muszynie

Post autor: andrzej1955 »

Witam poszukaj w temacie- Oceń Sanatorium, nie jestem pewien ale coś tam napewno znajdziesz pozdrawiami powodzenia :) :) :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Poczytaj na 13 stronie - Oceń sanatorium-pozdro ;) ;)
Lilith
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2012 16:04

Post autor: Lilith »

bardzo dziękuję za wszystkie wskazówki, poczytałam, nie mniej jednak ocen jest niewiele- aktualnej żadnej. Wygląda na to, że jest to mały ośrodek i chyba nie tak licznie odwiedzany jak inne.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Najliczniej odwiedzane sanatoria są nad morzem i całkiem świeżutkie na południu są to budowle pamiętające Gierka adoptowane na sanatoria,i w zależnosci od tego jakie kto ma wymagania-wszak nie jedziemy do hotelu tylko ze skierowania NFZ-takie są o nich opinie,należy wyciągnąc średnią,poszukać dobrego towarzystwa,odpoczywać i dobrze się bawić-czego wszystkim wyjeżdżającym życzę ;) ;) ;)
mariob
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 14:27

Post autor: mariob »

no i jak tam w koronie??? Ja wlasnie dotarłem do Revity w Muszynie i rozpakowuje się :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

mariob---> pisz, pisz co tam w Revicie? Ja byłam tam w 2010 roku na przełomie marca i kwietnia! Pisz dużo, opowiadaj ;) Opisuj...ja tęsknię do tego miejsca. Mieszkałam na 4 piętrze , bodajże w pokoju 414. Z balkonem na ulicę :lol:
mariob
Kuracjusz
Kuracjusz

to prawie po sąsiedzku:) ja jestem w 417. do tej pory tylko wizyte u pielegniarki mam za sobą . teraz czekam na lekarza . moim zdaniem troche brak organizacji ale moze sie myslę. budynek troche trąci "Gierkiem" zobaczymy co bedzie dalej...
forumowicz

Post autor: forumowicz »

będzie dobrze mariob:) Już ponoc nie ma starego KO-wca, bo byś go chyba nie scierpiał. A obiekt jest ponoc po remoncie- ja byłam jeszcze po "staremu":)
Idź do Rybaczówki na tańce...i naprzeciw okna masz widok na ruiny, nie? Odpoczywaj...
mariob
Kuracjusz
Kuracjusz

organizacja jest bez sensu... dzis tylko wizyta u pielegniarki i u lekarza , zaro zabiegow . a jutro wieczorem mają oddac nam karty takze tez zero zabiegów . nie wspominam juz ze pierwszy posiłek dopiero o 18 . masakra jakas. 2 dni stracone bez sensu
ODPOWIEDZ