Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Przepraszam że się wtrącę, ale moim zdaniem jeśli nie robi się nic złego to niema czego się wstydzić.
Wszystko jest dla ludzi ale jakieś granice są.
Pozdrawiam
nowa kuracjuszka
Myślę, że wątek zboczył z tematu głównego. Przypominam, że w tym dziale zamieszczamy oceny, opinie o sanatoriach, a nie o kuracjuszach czy ich zachowaniu.
Pozostańcie zatem przy Poddębickim Centrum Zdrowia.
Pozdrawiam
Witam magdaB ja również jadę do Poddębic 27 czerwca byłem w zeszłym roku i powiem że jestem pod wrażeniem
zabiegów jakie tam są jak również załogi fakt to szpital ale w końcu jedziemy się podleczyć
a nie na jakieś wygiby. Ja osobiście jestem zadowolony z pobytu i gdy dostałem skierowanie to powiem szczerze chciałem do Poddębic . Jestem zadowolony ze tam jadę i myślę że Ty również
będziesz zadowolona z pobytu no fakt dwa mankamenty to jedzenie szpitalne na którym nie da sie wyżyć ale blisko jest polomarket i telewizja na kasę bo to telewizja szpitalna i tego tematu nie mogą przeskoczyć a po za tym jest ok.
W razie jakichkolwiek pytań pisz odpowiem pozdrawiam dar33
Witam . Dziś przyjechałem do sanatorium w Poddębicach spod Warszawy . To mój drugi pobyt na leczeniu kręgosłupa . Sanatorium robi dobre wrażenie . Są sklepy - normalne małe miasteczko . Czyste pokoje . Duża trójka więc mamy łazienkę z prysznicem ( czysto ). Miła obsługa . Zabiegi jeszcze nie wiem . Obiad słaby . Zupa niezidentyfikowana . Nie można powiedzieć żeby było smacznie niestety , ale są duże porcje i czyste jedzenie - nie jakieś pomyje . Da się najeść . Krótko mówiąc widać ze najtańsze z możliwych i tyle . Obsługa bardzo miła . Chyba będę zadowolony . Jest gdzie parkować za darmo jak ktoś autem przyjedzie - praktycznie pod oknami . Typowe sanatorium żeby się podleczyć i odpocząć . Nie wiem kto głupoty wypisuje że lipne sanatorium i ludzi straszy . Gdyby ktoś chciał obniżyc koszty dojazdu do domu to proszę się wpisywać w tym temacie . Jestem autem i możemy się dogadać a pewnie będą przepustki na święta ( mam wolne miejsca w aucie lub zabiorę się z kimś za dopłatą do paliwa - kierunek Warszawa) . Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia !
Wyżywienie -
Zupa selerowa . Dla zainteresowanych - woda , starty seler , sól . koniec . nie to ze ziemniak lub makaron . to wszystko . bez odbioru .
W czasie spożywania zupy selerowej pada żart - jutro będzie marchewkowa ...
Jest jutro . Zupa - selerowa ze strata marchewką ... konsternacja na sali . pojawiają się niepokojące wybuchy śmiechu . gdzieniegdzie płaczu ...
Wybrane z menu '' kolacja '' -
Na dużym talerzu kawałek masła wielkości 1/3 pudełka zapałek , 4 plasterki wędliny o przekątnej 5 cm , kawałek sera białego wielkości pudełka zapałek , dwie łyżki wątróbki z sosem mącznym - uwaga wyczuwalny smak selera ...
Herbata do woli !
Pacjenci zaczynają się niespokojnie rozglądać za ciastem z selera ...
Po rozmowie z Panią intendentką dowiedzieliśmy się że rozpisane jest wszystko tak żebyśmy dostali wszystko co niezbędne , a w domu się przejadamy .
Dowiedzieliśmy się że podobno na obiad dostajemy ziemniaki , kasze i makaron .
Tak racja , dziś była zupa z kaszą manną - woda , starty seler i marchewka , sól i kasza manna . bez odbioru .
Dziś dostaliśmy plasterek żółto - podobnego sera w folii - na oddziale święto !
Podsumowując . Jeśli ktoś dostał pobyt w Poddębicach i ma możliwość złożenia odwołania to jak najbardziej namawiamy .
Za mało sanatorium . Za dużo selera . Pozdrawiamy !
heh rozbawił mnie ten seler.....choć drodzy panstwo nie macie co narzekac uwierzcie mi może być jeszcze gorzej......wiem z wlasnej autopcji dlatego trzymam kciuki i pozdrawiam