Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Prosze o podpowiedz jak zamienic rehabilitacje ambulatoryjna na sanatorium.Mowa oczywiście o prewencji zus.Jakoś nie uśmiech mi się dojeżdżanie codzienne autobusem i zaliczenie zabiegów expresem,już tak raz miałem i dyskonfort totalny.
Teraz nic nie załatwisz powinieneś przy odbiorze skierowania napisać pismo do głównego lekarza orzecznika o zamianę.Ja tak zrobiłem i po paru minutach dostałem zgodę.
No coż trzeba bedzie się pomęczyć na stacjonarnej rechabilitaccji.Ile czasu musze odczekać żeby złożyć wniosek do zus o przydział sanatorium wyjazdowego
Sanatorium ambulatoryjne traktowane jest jak stacjonarne . Mozna było dwa razy do roku ale opinie sa różne . jest taki temat juz sanatorium z ZUS poczytaj. Pozdrawiam
Obawiam się że owa pani wprowadziła Cię w błąd. Otóż w mojej miejscowości jest szpital gdzie prowadzona jest rehabilitacja, jest przychodnia w której również rehabilitują chorych i to wcale nie przeszkadza ZUS-owi wysyłać potrzebujących do innych miejscowości na leczenie. Mam kilkoro znajomych którzy z takich wyjazdów korzystają dwa razy w roku.
ewiko pisze:Obawiam się że owa pani wprowadziła Cię w błąd. Otóż w mojej miejscowości jest szpital gdzie prowadzona jest rehabilitacja, jest przychodnia w której również rehabilitują chorych i to wcale nie przeszkadza ZUS-owi wysyłać potrzebujących do innych miejscowości na leczenie. Mam kilkoro znajomych którzy z takich wyjazdów korzystają dwa razy w roku.