Damy szyciem się nie zajmująroman00 pisze:Igły i nici pozostawiam Damom:) moje porcieta sa cale i takie pozostaną. Plany tez mi sie zmieniły jade 4 maja autem w 4 osoby. Wiec witanie chlebem i woda odpadnie Wam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014
- beataa
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 01 kwie 2014 18:12
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014
- beataa
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 01 kwie 2014 18:12
Uwielbiam takie widoki.....bez względu na WSZYSTKOededi12 pisze:Beaciu a już niebawem odwiedzimy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ededi12
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 cze 2012 22:16
- Staż sanatoryjny: 3
Czemu ma odpaść nam taka przyjemnośćroman00 pisze: Plany tez mi sie zmieniły jade 4 maja autem w 4 osoby. Wiec witanie chlebem i woda odpadnie Wam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beacia musimy nakroić duuuuuużo chleba
- ededi12
- Super Kuracjusz

No oby Romanie, bo fakt Damy to może i by zszyła ale ZOŁZY no nie sądzęroman00 pisze:Igły i nici pozostawiam Damom:) moje porcięta są cale i takie pozostaną.
- ededi12
- Super Kuracjusz

Dziękujemykristi pisze:Witam biuro podróży jest na mieście a wycieczek od koloru do wyboru polecam.
Również mam termin na 4,05 do Papiernika. Jadę ze śląska. Czytałem, że planowaliście wyjazd. Jak ta sprawa wyglada na dzisiaj, kto jedzie 3 a kto 4. Może ma ktoś miejsce wolne ?
- roman00
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 kwie 2014 15:57
Po godnym przywitaniu przychodzi czas na podanie gościom czegoś do picia.Mówiąc o profesjonalnym powitaniu, nie można zapomnieć o podaniu kawy czy herbaty w porcelanie. Zabronione jest serwowanie trunków w fajansowych, kolorowych kubkach .Niezależnie od tego, jaki napój wybierze zaproszona na spotkanie osoba, gospodarz także powinien zamówić sobie coś do piciabeataa pisze:Damy szyciem się nie zajmująroman00 pisze:Igły i nici pozostawiam Damom:) moje porcieta sa cale i takie pozostaną. Plany tez mi sie zmieniły jade 4 maja autem w 4 osoby. Wiec witanie chlebem i woda odpadnie Wam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Witanie chlebem i wodą jest natomiast jak najbardziej aktualne, bez względu na termin przyjazdu
![]()
![]()
- roman00
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 kwie 2014 15:57
Nie zdążycie mnie powitać będziecie zajęte krojeniem chlebaededi12 pisze:Czemu ma odpaść nam taka przyjemnośćroman00 pisze: Plany tez mi sie zmieniły jade 4 maja autem w 4 osoby. Wiec witanie chlebem i woda odpadnie Wam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skoro będziesz 4go.Czyżbyś znalazł kuracjuszy z Naszego turnusu i nic się nie chwalisz
![]()
![]()
Beacia musimy nakroić duuuuuużo chleba![]()
![]()
![]()
- ededi12
- Super Kuracjusz

Witamy witamyTytus pisze:Witam wszystkich.
Również mam termin na 4,05 do Papiernika. Jadę ze śląska. Czytałem, że planowaliście wyjazd. Jak ta sprawa wygląda na dzisiaj, kto jedzie 3 a kto 4. Może ma ktoś miejsce wolne ?
Romana mamy Tytus się znalazł jeszcze Atomka brakuje
Skąd dokładnie się wybierasz
Ja i Beataa jedziemy 3go busem z Katowic.Jest bezpośredni