test
- ewa11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lis 2011 19:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: test
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
A autora postu ( mogę jedynie domyślać się kto zacz ) po prostu podnieca pikanteria własnego tematu.
Pozdrawiam
Selene
Witam, kto napisał, że nie można jeździć do sanatorium częściej niż raz na 18 m-cy?
Po pierwsze to tak jak pisał MAX mogą to być wyjazdy prywatne,
po drugie można wyjeżdżać z ZUS,
a po trzecie z NFZ też można jeździć częściej niż raz na 18 m-cy.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Kuracjusz
...Pranołbym aby Pan n/t Moich checi się NIE wypowiadał
co zaś TYCZY się CZŁOWIEKU bo troszke Mnie Zdenerwowałes Twoją opinia ,żem jest na bezrobociu TO jestes w WIELKI Błędzie!!
Mam do dnia 31-12-2011 przepracowane ..28 lat 6 miesięcy wTym 1 rok i 4 miesiące nie skladkowe na ktore składają się pobyty w Klinikach ,Szpitalach czy L-4 na sanatoria
Na temat sanatoriow Moglbym Pana zapędzić wprawdopodobnie w kozi róg
Byłem ponad 20 razy
Co do moich zasobów Finansowych Stać Mnie na Pobyty w Wodach nie koniecznie w Polsce bywałem z partnera tak na Litwie jak i Słowacji i nie obce mi sa Wyjazdy PRYWATNE rownie do Polskich osrodkow
-jednakże dla mnie Sanatorium to Wyjazd z NFZ bo Ja Natomiast tzw prewencjia z ZUS klasyfikuje Rechabilitacje nie jako wyjazd Strikte Sanatoryjny tylko jako ..przedłużenie Leczenia Szpitalnego w celu określenia "upsledzenia organizmu "i ew przynania Świadczen rentowych czy też odrzucenia!!!!!
Natomiast co do "wyjawiania alkowy małżeńskiej " to wg Mojej oceny chyba nie najlepszym Miejscem jest Forum
Wiem tutaj każdy może Czuc się anonimowym -ale kazdy aby moc się zarejestrowac podaje bodajże adres e-mail jak i w sytemie pojawia się Adres komputera bodajże IT ?
Bo ztego co kojarzę co jakis czasookres pojawiaja się dziwne wpiso-interpretacje
tak jest teraz ze Zdrada ostanio z ciażami Ciekaw jest co pojawi sie na przełomie kwietnia /maja
pozdrawiam i Dziekuje
Pani Pani "Seleno " za popracie
-
forumowicz
Wiesz ,ja zawsze zakładam ,że inni maja dobre intencje ,ale podejmowanie decyzji ,należy zawsze do nas samych.
Nie oceniaj innych ,jak gdyby byli Ci niechętni ,poniewaz tak nie jest.A każdy ma inny punkt widzenia w danym temacie,inne doświadzczenia i to jest to co nas wyróznia i czyni codzienność też piekną.
Umiejętność życia ,to też umiejętność przekazywania swoich myśli ,odczuć ,odczuwania świata ,postrzegania go i otaczających nas ludzi ,,"upatrywanie" w nich tego co dobre ,nie zwracanie uwagi na ich wady i przywary.
Zyczę Tobie rozwiązania swojego problemu
Pozdrawiam serdecznie
Najważniejsza zasada którą przekazał mi śp. kombatant to : " im więcej zależy Ci na kobiecie i Ona o tym wie...tym bardziej ma Ciebie gdzieś".
Ja bym jej na Twoim miejscu powiedział: - Cieszę się Kochanie że znalazłaś miłosć swojego życia...chcę żebyś była szcześliwa....Bierz swoje zabawki i adieu..pozdrawiam.
-
marika
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 gru 2011 18:13
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 7