Jwonicz Zdrój stare łazienki wyjazd 9.05.2012
Jwonicz Zdrój stare łazienki wyjazd 9.05.2012
Witam kto się wybiera do Iwonicza Zdrój 9.05 2012 ja jadę z okolic Tarnowskich Gór
-
forumowicz
Re: Jwonicz Zdrój stare łazienki wyjazd 9.05.2012
A jednak są osoby, które jadą do Iwonicz Zdój..Szkoda tylko, że nikt nie jedzie do sanatorium Biały Orzeł, tak jak ja..
No ale może na miejscu będą tam jakieś osoby w wieku 28-35 lat... To mój pierwszy wyjazd i szczerz mówiąc nie mam zielonego pojęcia, jak to wszystko wygląda...Liczę jednak na to, że usprawnię swoje kolano...Jadę z okolic Radomia 04.05.2011, jeszcze nie wiem jakim transportem...
-
kuracjuszka76
- Kuracjusz

- Na forum od: 14 kwie 2012 07:14
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 5
Wjolka razem zaczynamy turnus z tym ze ja jade do sanvit-u, w białym orle byłam pare lat temu, było nieźle:)... na zabiegi trzeba było chodzić do innego budynku, ale jak na maj to i tak masz dobrze, ja byłam w grudniu... Życze fajnego towarzystwa a to jest bardzo ważne, jak by nie patrzeć spędzisz z tymi ludźmi 24 dni:)udanego wypoczynku i owocnej rehabilitacji 
Witam cie Wjolka jeśli można spytać skąd ty startujesz do Iwonicza zdrój jadę samochodem wiec chce cie zapytać czy są tam jakieś parkingi? płatne lub bezpłatne .Pozdrawiam
-
forumowicz
Witaj,
Niestety nie wiem, jakie są tam parkingi, bo jadę po raz pierwszy.. Może więcej na ten temat będzie wiedzieć Kuracjuszka76, która już tam była. Pozdrawiam
Niestety nie wiem, jakie są tam parkingi, bo jadę po raz pierwszy.. Może więcej na ten temat będzie wiedzieć Kuracjuszka76, która już tam była. Pozdrawiam
-
kuracjuszka76
- Kuracjusz

- Na forum od: 14 kwie 2012 07:14
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 5