Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Szczawnica sanatorium Papiernik Termin 4 maja 2014

Post autor: ededi12 »

agalew pisze:Ededi 12 ależ wam zazdroszczę ;) ... zwłaszcza planów odnośnie Łomnicy . Piękna sprawa. Nie ma to jak Tatry :serce: . Ja w środę mam komisję i będę wiedziała na czym stoję :lol: . Pozdrawiam zgraną ekipę :P

Jest jeszcze propozycja wycieczki pod nazwą Słowacki Raj,niby pięknie :D ale co na to mój kręgosłup :roll: :roll: :roll: I w sumie niedroga bo 60zł =2 euro za wstęp do parku.Może ktoś był i się wypowie jak to wygląda.
Załączniki
slowacki-raj(1).jpg
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Ededi 12. Byłam w Słowackim Raju parę lat temu. Faktycznie jest tam tak pięknie jakby człowiek znalazł się w samym środku raju :lol: . Z czystym sercem polecam tą wycieczkę, żebyś jeszcze tylko wiedziała, która trasa jest zaplanowana mogłabym udzielić szerszych informacji ;) . Trasy nie są męczące, przyjemne, jedynie co może komuś sprawiać trudność to wdrapywanie się po różnej wielkości drabinkach . Piękna trasa to Przełom Hornadu, być może mają ją w planach, musiałabyś się dowiedzieć szczegółów w biurze podróży. W Słowackim raju spędziłam tydzień, przemierzyłam prawie wszystkie szlaki i naprawdę polecam tą wycieczkę. Obejrzyj sobie fotki lub filmiki w necie, choć sama wiesz, bo przecież chodzisz po górach, że żadne zdjęcia nie oddadzą tego , co zobaczy się gołym okiem. Pozdrawiam :P
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A więc taki jest rozkład szlaków
Słowacki Raj
- piesza wędrówka wąwozami - wapienne skały,
wodospady, potoki, drabinki i wiszące mostki to prawdziwy raj dla
każdego turysty
Poniedziałek – Przełom Hornadu - rozszerzona trasa
Środa – Cieśniawa Piecki
Sobota – Sucha Bela
Który polecasz :?: :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
Tytus
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2014 16:59

Post autor: Tytus »

ededi12 pisze:Oczywiście :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Mamy zamiar się tam wybrać z biurem Szewczyk trawel w Szczawnicy.
Widzę, że Macie sporządzony konkretny harmonogram na cały turnus :-) . Odpoczynek będzie po powrocie do d omu
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ededi 12 . Powiem Ci, ze wszystkie trasy piękne, ja byłam już parę lat temu, ale w pamięci mi utkwił przełom Hornadu, może dlatego, że mam lęk wysokości, ale pomimo tego chodzę po górach i to nie takich małych ;). Sucha Bela też przepiękny szlak. Wybierz między jednym , a drugim ;) . Pooglądaj fotki, jest mnóstwo zdjęć i filmików, zresztą Ci w biurze też będą mieli prospekty, ewentualnie polecą fajniejszą trasę :P . Dla mnie cały Słowacki Raj wart jest przejścia. Ach gdyby tam można było jechać na rehabilitację :lol: :lol: :lol: . Oczywiście to trasy dla lubiących wędrówki i kochających piękno przyrody. Wklejam link Suchej Beli [link]. Zobacz na pewno będziesz chciała to zobaczyć. W sumie co Ci zależy pojechać i w poniedziałek i w środę. Zapewniam na tą wycieczkę nie szkoda kasy, niezapomniane widoki :roll: Cuuuudoooo :P
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2014 18:45 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tytus pisze:
ededi12 pisze:Oczywiście :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Mamy zamiar się tam wybrać z biurem Szewczyk trawel w Szczawnicy.
Widzę, że Macie sporządzony konkretny harmonogram na cały turnus :-) . Odpoczynek będzie po powrocie do d omu
Ależ drogi kolego a co tam innego robić :?: :?: Szczególnie jeśli weekendy wolne,nic innego tylko plecak dobre buty i w drogę ;) aby było co rehabilitować w tygodniu :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

agalew pisze:Ededi 12 . Powiem Ci, ze wszystkie trasy piękne, ja byłam już parę lat temu, ale w pamięci mi utkwił przełom Hornadu, może dlatego, że mam lęk wysokości, ale pomimo tego chodzę po górach i to nie takich małych ;). Sucha Bela też przepiękny szlak. Wybierz między jednym , a drugim ;) . Pooglądaj fotki, jest mnóstwo zdjęć i filmików, zresztą Ci w biurze też będą mieli prospekty, ewentualnie polecą fajniejszą trasę :P . Dla mnie cały Słowacki Raj wart jest przejścia. Ach gdyby tam można było jechać na rehabilitację :lol: :lol: :lol: . Oczywiście to trasy dla lubiących wędrówki i kochających piękno przyrody. Wklejam link Suchej Beli [link]. Zobacz na pewno będziesz chciała to zobaczyć. W sumie co Ci zależy pojechać i w poniedziałek i w środę. Zapewniam na tą wycieczkę nie szkoda kasy, niezapomniane widoki :roll: Cuuuudoooo :P
Bardzo dziękuje utwierdziłaś mnie w przekonaniu że nie będzie tak źle :D
Za taki widok oddam wiele :D :D :serce:
Załączniki
Slovesnky_raj.jpg
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

To zdjęcie to Tomasowski wyhlad o ile dobrze pamiętam ;) . Tam też byłam :D
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Beacia i co Ty na to wszystko :?: :?:
Ja myślę że damy radę a z resztą co Nam szkodzi najwyżej przez cały tydzień będą rehabilitować się Nasze zwłoki ;) I zobaczymy jak skuteczna owa rehabilitacja ;) ;)
Awatar użytkownika
beataa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 18:12
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: beataa »

ededi12 pisze:Beaciu czujesz już blusa :D :D :D Ależ będą widoki :D :D :D
I jak na takie widoki czekać jeszcze dwa i pół tygodnia :?: :?: :?: :cry: Litości nie masz :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ