Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam jadę do Równicy od 08.05.12na jaką pogode w tym okresie mogę liczyć mieszkam woj. pomorskim .Unas w tym czasie jest dość chłodno ,jadę samochodem chętnie zabiorę osoby jadące wtym terminie do Ustronia .Mieszkam w Tczewie koło Gdańska prosze o informacje o tym sanatorium tel.509023532. Jasiu
jasiu pisze:Witam jadę do Równicy od 08.05.12na jaką pogode w tym okresie mogę liczyć mieszkam woj. pomorskim .Unas w tym czasie jest dość chłodno ,jadę samochodem chętnie zabiorę osoby jadące wtym terminie do Ustronia .Mieszkam w Tczewie koło Gdańska prosze o informacje o tym sanatorium tel.509023532. Jasiu
Jasiu ! tez tam będę ,ale dopiero od 31 maja -posyłam link ;skopiuj i wklej -spórz na wszystkie pomieszczenia i masz budynek cały w wirtualnym spacerku. Do kiedy tam będziesz ? http://www.rownica-ustron.pogodzinach.n ... zacje.html
Miejscowość ładna juz tam byłam ,ale nie w sanatorium .Pozdrawiam !Jak chcesz podaj na prive swego e-maila podeślę Ci kilka fotek.
Witam Jasiu, napisz proszę czy tego dnia od którego ma się sanatorium są zabiegi, czy wiesz coś na ten temat?, bo ja dojadę około 16-stej, ewentualnie dzień wcześniej;)
EwkaKonewka pisze:Witam Jasiu, napisz proszę czy tego dnia od którego ma się sanatorium są zabiegi, czy wiesz coś na ten temat?, bo ja dojadę około 16-stej, ewentualnie dzień wcześniej;)
Hej ! Tego dnia co przyjedziesz masz tylko wizytę u lekarza.On zapisze Ci zabiegi i dopiero od dnia następnego są zabiegi.Też tam będę ale już od 31 maja do ok 23 czerwca.Pozdrawiam.