Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mam pytanie, może ktoś z Was miał sytuację podobną do mojej, mam sanatorium szpitalne i w jeden weekend chciałabym wziąć przepustkę na weselę, jest taka możliwość??:)
Jak byłem w polańczyku to jeden z kuracjuszy pojechał do domu na sobotę i niedzielę. Nie wiem jak się to załatwia, pewnie piszesz jakieś oświadczenie. Spróbuj dowiedzieć się w NFZ
Witam, Ewka podejdż do pielęgniarek a jeżeli to nie zadziała to pozostaje ci przepustka od lekarza prowadzącego w ośrodku on decyduje o wszystkim, podejrzewam że przy odrobinie dobrej woli z jego strony i twoim dobrym podejściu i argumentacji,załatwisz sprawę pozytywnie - miłej zabawy i udanego i efektywnego odpoczynku życzę, pozdrawiam
Witaj Ewka a jeśli jeszcze coś przywieziesz z wesela ,smaczniutkiego personelowi i lekarzowi to masz przepustkę na bang
Super zabawy na weselu
Pozdrawiam
Jechałam z sanatorium na święta. Bez problemu dostałam przepustkę od lekarza. Pielęgniarka nie ma prawa udzielać przepustki, tylko lekarz za zgodą dyrektora ośrodka /tak było w moim przypadku/. Wypełniałam specjalny blankiet, który zostawiłam w recepcji. Podobno taką przepustkę można dostać formalnie na 48 godzin, ale mnie nikt z ilości godzin nie rozliczał. Smakołyków nie przywoziłam
Hej, wesele przede mną dam zanać jak mi poszło pozałatwianie formalności, powinnam wiedzieć w poniedziałek na czym stoję, a propo zapraszam do USTRONIA ))