Sanatorium Świnoujście

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
janina
Na forum od: 20 lip 2010 12:08

Re: Sanatorium Świnoujście

Post autor: janina »

witam jade do senatorium 4 08 2010 z debicy pociongiem do senatorium baltyk czy moze jedzie ktos w tamtym kierunku przosze o kontakt na maila janina.[email].com
lub na forum
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Oby było jak najcieplej abyś nie musiała przebywać w budynku. Koszmar ja byłam tam w kwietniu , proś o pokój z nowymi oknami / po remoncie/ . Stare pozaklejane są taśmą taką do oklejania paczek. A jaki ciekawy mają system przydzielania zabiegów. Mimo. ze w Bałtyku są prawie wszystkie my biegaliśmy po innych domach a oni przychodzili do nas choć też mieli u siebie. Można się nabiegać ale to też można potraktować jak terapię :D . Powodzenia !
Dydona
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2010 09:03

Post autor: Dydona »

Szkoda narzekać. Policzyłam, ze gdyby chciało sie zamieszkać w takim domu na 21 dni i wyżywić oraz kupić zabiegi to koszt byłby rzędu 5 tysięcy. A płacimy 500 zł. Czy nadal chcemy narzekać? Uczcie się niemieckiego bo tam więcej tego niż polskiego. A Bałtyk jest bardzo fajny.
ODPOWIEDZ