Ustroń neurologia-kręgosłup

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
EwkaKonewka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 kwie 2012 13:41

Post autor: EwkaKonewka »

Witam, dzwoniłam dzisiaj do NFZ warszawa i ponoć będę jechała Do sanatorium Ustroń, niestety nie wiem jeszcze kiedy, mam 650 numer.
Jeśli ktoś z Was tam był, proszę napisać jak tam jest, jakie są zabiegi i czego można się spodziewać, z góry dziękuję to mój pierwszy wyjazd.
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Re: Ustroń neurologia-kręgosłup

Post autor: Anka »

Witaj!W Ustroniu jest sporo obiektów sanatoryjnych podaj do jakiego masz skierowanie.Jeśli chodzi o sam Ustroń to są piękne okolice jest co zwiedzać Równica,Czantoria i dużo ścieżek spacerowych.Pozdrawiam :)
roberta3
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2011 18:39

Re: Ustroń neurologia-kręgosłup

Post autor: roberta3 »

do EwkaKonewka... Ustroń to miejscowość, a neurologia - kręgosłup ...to zwykle do sanatorium Równica . poczytaj w "oceń sanatorium " jest bardzo dużo pozytywnych opini
EwkaKonewka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 kwie 2012 13:41

Post autor: EwkaKonewka »

Hej, jadę do Sanatorium Równica, mam kilka pytań, może ktoś pomoże;), czy nie wiecie czy jest tam bezprzewodowy internet, bo zapewne, będę musiała trochę wieczorami popracować , a i mam jeszcze mały kłopot w pierwszym tygodniu, chciałabym wziąć przepustkę na wesele, jak sądzicie jest taka opcja??
ODPOWIEDZ