JEDLINA ZDROJ -Sanat.Uzdr.nr 7 "Dom Zdrojowy"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zuska112
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2010 20:58

JEDLINA ZDROJ -Sanat.Uzdr.nr 7 "Dom Zdrojowy"

Post autor: zuska112 »

Witam !!!
Bardzo prosze o opinie na temat w/w sanatorium.
POZDRAWIAM :lol: :P :roll: :D :P :lol: :roll: :D :lol: :lol:
zuska112
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: JEDLINA ZDROJ -Sanat.Uzdr.nr 7 "Dom Zdrojowy"

No może jednak tam ktoś był i coś wie jak tam jest ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
zuska112
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam!!!
To znowu (namolnie :lol: :lol: :lol: ) pytam o Jedlinę - Zdrój, gdzie to dostałam skierowanie NFZ - maj 2010/
Pozdrawiam
opium76
Na forum od: 19 kwie 2010 11:43

Post autor: opium76 »

Witaj,

ja rówież jade do Jedliny 12 maja - więc jak Ty zapewne, szperam po necie - ponizej masz linka do stronki, z wypowiedzią o tym sanatorium. Skąd Ty bedziesz jechac ?
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 02 gru 2012 14:49 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
gizy
Na forum od: 17 cze 2010 12:20

Post autor: gizy »

Witam, napiszcie jak było w tej jedlinie!!! ja jade 19 lipiec i bardzo jestem ciekawy jak tam jest :) ponoć jedzenie nie ciekawe ale to tylko newsy z netu ;/ a wy juz chyba po turnusie więc napiszcie jak tam! I czy jest jakiś parking na samochody, nie wiem czy bede mial gdzie go zostawić ;(
Marzenie
Na forum od: 19 lip 2010 14:26

Post autor: Marzenie »

Hej!! Ja mam skierowanie do sanatorium na 12 sierpnia "Dom Zdrojow" w Jedlinie... Powie ktoś na temta tego sanatorium, jakie są tam warunki w pokojach itp!! czekam piszcie [email].PL
stach
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2010 15:37

Post autor: stach »

Może teraz jest w tej Jedlinie lepiej,ale jak byłem w 1998r. to to jest straszna dziura,najgorsze uzdrowisko jakie byłem,mieszkałem w 'Warszawiance"niedaleko Domu Zdrojowego-stare poniemiecke uzdrowisko brrrrr.
gizy
Na forum od: 17 cze 2010 12:20

Post autor: gizy »

Jestem właśnie po 3 tygodniowym pobycie w Domu Zdrojowym w Jedlinie Zdrój... Co do miejscowości to wiocha zabita dechami , gdyby nie kilka kawiarenek to można by już całkiem zwariować z nudów. Co do ośrodka to takie rzeczy jak bilard , dart, piłkarzyki itp.. można pomarzyć! kompletnie nic nie ma! są organizowane różne wycieczki gdzie można pojechać jednak najlepiej przyjechać swoim autem i jeździć samemu - taniej. Dużym plusem jest parking z tyłu ośrodka za który nie musimy płacić. Wyżywienie to jakaś porażka- nie będę tego wogule komentować. Co do pokoi to u mnie akurat nie było źle ale takie żeczy w innych pokojach jak grzyb , przeciekanie sufitu , odpadające drzwi z szaf , myszki - zdarzały się
Pozytywnie mogę się wypowiedzieć na temat pracowników z zabiegów, bardzo mili. I to chyba wszystko . Pozdrawiam
Dydona
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2010 09:03

Post autor: Dydona »

No więc po pobycie w takim uzdrowisku proszę pisać do NFZ skargę na taki dom zdrojowy. Dlaczego za taką samą kasę jedni sa w luksusach a inni w grzybie-to jakieś nieporozumienie. Ale będzie tak dopóki będziemy się na to zgadzać.
martmi625
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 sie 2010 15:35

Post autor: martmi625 »

Ja akurat wybieram się tam z dziećmi w sierpniu. Po zebranych opiniach jestem negatywnie nastawiona, ale zobaczymy. Pewnie wystawię opinię po powrocie.
ODPOWIEDZ