Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
promyk słonka na błękicie,
by Wam uprzyjemniało życie,
krople rosy na trawniku,
szczęścia dadzą Wam bez liku.
Śpiew słowika nad głową,
uśmiechów, całusów i dobre słowo,
i życzenia z serca mego
dnia cudnego, wesołego.
Wszystkim Jurkom i Wojtkom-widocznie tu takowi są skoro składacie Im życzenia,ja nie znam,albo znam a nie wiem Wszelkiej Pomyślności i Pełnego Spełnienia w Dniu Imienin Trzymajcie się Zdrowo Solenizanci
Ja piszę się tutaj Jurek ,ale tak naprawdę imieniny obchodzę 28 06 ,tak się zapisałem Jurek 47 ,bo tak kiedyś mnie wołano ,Jurek ogórek ........ .........
Pozdrawiam wszystkich pięknie ,do usłyszenia na imieninach 28 06