Kolejka do sanatorium 2015 r

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Kolejka do sanatorium 2015 r

Post autor: asia13 »

Dzisiaj dostalam numer ! Tak ze od dzis bede z Wami sledzic kolejke.Mam nr 2530 a czas oczekiwania okolo 16 miesiecy.Mysle ze nawet wzglednie .Pozdrawiam wszyskich czekajacych w kolejce. :)
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Re: Kolejka do sanatorium 2015 r

Post autor: marika »

Witam wszystkich oczekujących :D wróciłam w Lutym z sanatorium w Krynicy a zaraz w marcu wysłałam wniosek i po miesiącu otrzymałam swój numerek tj.47057 NFZ Małopolska,teraz jestem pełnoprawną oczekującą :!: ;) kto czeka razem ze mną proszę o wpis ;)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

marika pisze:Witam wszystkich oczekujących :D wróciłam w Lutym z sanatorium w Krynicy a zaraz w marcu wysłałam wniosek i po miesiącu otrzymałam swój numerek tj.47057 NFZ Małopolska,teraz jestem pełnoprawną oczekującą :!: ;) kto czeka razem ze mną proszę o wpis ;)
Marika w poniedzialek ide do Pani dr żeby mi wypisala wniosek do sanatorium..ja wrocilam z sanatorium we wrześniu 2013r i boje sie ze mi odrzucą..ale jak tak sie nie stanie,to będę razem z innymi czekala na przydzial..pozdrawiam :kwiat:
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Małgosiu nie wiem jak to jest gdzie indziej ale ja wracam i zaraz wysyłam nowy wniosek i nie został nigdy odrzucony :) skladaj będzie nam weselej oczekiwać razem :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

marika pisze:Małgosiu nie wiem jak to jest gdzie indziej ale ja wracam i zaraz wysyłam nowy wniosek i nie został nigdy odrzucony :) skladaj będzie nam weselej oczekiwać razem :D
Wiem wszyscy mi tak mówią,że mam złożyć wniosek,ale u nas NFZ Wielkopolska..to moge skladac po roku od ostatniego pobytu..no powiedzmy ze po 10 miesiacach.Ja pojade sama oddać wniosek..tylko boje sie ze zwróca mi i jeszcze Pani dr bedzie miala nieprzyjemnosci..kiedys zlozylam po pól roku i odeslali do mnie i do przychodzi..że nie uplynąl rok...ale bedę probowala..może się uda ;) pozdrawiam Ciebie :serce:
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Odezwij się jak dostaniesz numerek czekam i pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

marika pisze:Odezwij się jak dostaniesz numerek czekam i pozdrawiam :D
Napewno sie pochwalę..czekam z niecirpliwością ;) :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj mariko :kwiat: Witaj małgorzatas :kwiat: Już kilkakrotnie był poruszany problem, ile czasu musi upłynąć od powrotu z sanatorium, ażeby ponownie złożyć wniosek. Żyjemy niby w tym samym kraju, a niestety "co kraj to obyczaj" :P Powinno być NFZ :lol: W jednych oddziałach można składać już po powrocie, w innych po pół roku, a nawet roku. Ja mogłam ubiegać się po ośmiu miesiącach. Czekam teraz na zaczarowaną kopertę :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No to mi mija juz 8 miesiąc...moge skladać wniosek ;)
marcin32
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2013 07:27

Post autor: marcin32 »

Witam

Ja wniosek złożyłem 21 marzec 2014r. po miesiacu dostałem pismo,że jestem na miejscu:25 630, przewidywany czas oczekiwania na sanatorium to około 18 miesięcy.
Na dzień dzisiejszy jestem na miejscu: 21 633 (schorzenie kardiologiczne) :kwiat:
Mamie mojej wniosek zwrócili do uzupełnienia-błąd wpisu w skierowaniu.Ale już załatwione,jest na miejscu:24 546 (reumatologia).
Mam nadzieję,że pojadę latem :serce: :roll:

A wy na którym miejscu jesteście,interesuje mnie głównie woj. lubelskie a Delegatura NFZ to B.Podlaska.

Piszcie ... :serce:
Zablokowany