20 Wojskowy Szpital w Krynicy-Zdroju

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
irechi
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2012 14:09

20 Wojskowy Szpital w Krynicy-Zdroju

Post autor: irechi »

Wróciłam z turnusu 31.03-21.04.2012. Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym sanatorium i oceniam całokształt usług na 5.
jacek64
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 kwie 2012 19:13

Re: 20 Wojskowy Szpital w Krynicy-Zdroju

Post autor: jacek64 »

Witaj!!! A ja się tam wybieram 9.05. 1raz - jak mozesz opisz,atrakcje ,okolice i całą reszte ,może na privat.Pozdrawiam
irechi
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2012 14:09

Post autor: irechi »

Witam! Wpisz w wyszukiwarkę 20 Wojskowy Szpital a pokażą się Tobie opinie o tym sanatorium, o które ja prosiłam. Odpowiedzi mi udzielone potwierdzam w 100%.
Myślę, że pobyt w tym sanatorium i w Krynicy spodoba Ci się i wrócisz uzdrowiony i wypoczęty( chociaż te wieczorki ...) :D
pozdrawiam
jacek64
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj!!! B.dzięki za co nie co o Krynicy.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

WitajJacku 64 dostałeś dobry obiekt i cudowną miejscowośc.Tak sie składa ,że byłam w Krynicy 2 razy ,raz ze skierowania NFZ w Abatonie ,oraz prywatnie w Continentalu.
Miejscowość malownicza ,będziesz miał przyjemność wdrapywać się na Górę Parkową ,świetne usytuowanie z samego centrum się wchodzi ,ponadto jest w Krynicy Pijalnia wód ,tam obowiazkowo też się chodzi ,ponieważ wszyscy nowi muszą ją odwiedzać ;) taki deptak :lol: w pijalni są koncerty ,wejścia nieodpłatne cudowna sprawa :) ,Jeśli chodzi o rozrywki to polecam oczywiscie tańce w Wojskowym ;) oraz: W Artystycznej gra i śpiewa właściciel o ksywce łysy ,Hawanę ,tam też śpiewa łysy :lol: brat tego z Artystycznej ,Continental tam też gra i śpiewa całkiem przyzwoicie uroczy Pan ,następnie z cudowną paczką lub tylko z cudowną partnerką do tańca oczywiscie ;) :) polecam Zacisze /restauracja/ ,tę oddaloną nieco od centrum ja preferuję najbardziej .Oddaloną nie znaczy niedostępną ,one wszystkie sa w Krynicy ,bliziutko.
Ponieważ Wojskowy jest w samiutkim centrum ,wszędzie bedziesz miał blisko.
W Continentalu juz chyba jest po remoncie basen.To obok Wojskowego.Polecam Ci groty solne ,korzystaj świetny relaks.

Polecam Ci też zajrzenie do Jagielonki ,tam grają chyba w środy do stolika muzykę /folklor/ niestety dowiedziałam się za póżno już przed samym wyjazdem ,natomiast w Jagielonce dają dobre jedzonko,
Mozna wpaść na co nieco.
Masz cudowny termin :)
Zyczę Ci cudownego wypoczynku ,pytaj jeśli coś jeszcze chcesz wiedzieć i napisz może w trakcie pobytu ;) lub po powrocie,na PW też chetnie przeczytam.
kruszynka
forumowicz

Przepraszam za to pytanko ;) ale skąd jedziesz? :)
forumowicz

"Wysoko w górach stawia się pytania,bardzo rzadko potrafi się na nie odpowiedzieć"

Phil Bosmans
jacek64
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj kruszynko 1958!!! Dzięki za ''ściąge'' o Krynicy.Przyda się. A jadę z okolic Poznania - - - a konkretnie to Sroda Wlkp. ;)
forumowicz

WitajJacku 64 powtórzę się raz jeszcze ;) masz wyjazd w cudownym miesiącu :) góry i cała przyroda jest cudowna ,wszystko budzi się do życia.
Na pewno wypoczniesz i tego serdecznie Tobie życzę. :)
Pozdrawiam ciepło
kruszynka
jacek64
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj!!! Dzięki za ciepłe słowa otuchy,tak to prawda,ze wszystko się budzi ze snu ,byle pogoda była.Patrzyłem w prognozę długoterminową nie wygląda najlepiej. ;) .Pozdrawiam
ODPOWIEDZ