Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
henrys66 pisze:Witam wszystkich , czy ktoś wybiera się 28 maja do Papiernika z okolic Puław lub Lublina?Jadę swoim samochodem lub mogę z kimś się zabrać , oczywiście udział w kosztach.Wszystkich pozdrawiam .
To jest nas już troje , bo wcześniej też ktoś się odzywał.Mam nadzieję że w miarę zbliżającego się wyjazdu będzie nas przybywać.Gorąco wszystkich pozdrawiam
henrys66 pisze:To jest nas już troje , bo wcześniej też ktoś się odzywał.Mam nadzieję że w miarę zbliżającego się wyjazdu będzie nas przybywać.Gorąco wszystkich pozdrawiam
Ponownie zapraszam do zgłaszania się na wspólny wyjazd 28 maja do Papiernika
Witam wszystkich jadących do Papiernika w maju.Prośba do kuracjuszy jadących 4 maja napiszcie jak tam jest ,już po zakwaterowaniu.Ciągle czekam na osoby którym turnus zaczyna się 28 maja.Gorąco pozdrawiam.
agalew pisze:Henrys 66 będziesz zadowolony. Gwarantuję . Szczawnica jest cudna
Nie mam wątpliwości co do piękna Szczawnicy ,byłem tam dziesięć lat temu i też było super.Teraz pewnie dużo się zmieniło.Proszę o aktualne informacje na temat Papiernika jak jest na chwilę obecną , mam nadzieję że po 4 maja ktoś się odezwie.
Ededi wyjeżdża 4 maja, obiecała coś napisać. Ja byłam w Hutniku 2 lata temu, zeszłam Szczawnicę wzdłuż i w szerz . Gdzie warto pójść Służę pomocą. Papiernik widziałam jedynie z zewnątrz, rewelacji nie ma, ale w sumie to chyba nie jest ważne
henrys66 pisze:Witam wszystkich jadących do Papiernika w maju.Prośba do kuracjuszy jadących 4 maja napiszcie jak tam jest ,już po zakwaterowaniu.Ciągle czekam na osoby którym turnus zaczyna się 28 maja.Gorąco pozdrawiam.
Jeśli tylko ktoś będzie miał laptopa to z dostępem do neta napiszę co tam w trawie piszczy
agalew pisze:Ededi wyjeżdża 4 maja, obiecała coś napisać. Ja byłam w Hutniku 2 lata temu, zeszłam Szczawnicę wzdłuż i w szerz . Gdzie warto pójść Służę pomocą. Papiernik widziałam jedynie z zewnątrz, rewelacji nie ma, ale w sumie to chyba nie jest ważne
Agalew masz rację że nie jest ważny wygląd budynku.Bardziej mi zależy na info o bazie zabiegowej,na ile można zasugerować lekarzowi przypisanie jakiegoś zabiegu,jakiej wielkości jest basen,wiem że jest w innym budynku i jeszcze kilka drobiazgów.Czekam z niecierpliwością na informację od Ededi , a Ciebie poproszę o wskazówki co warto zobaczyć i jakie szlaki zaliczyć.