SZCZAWNICA PAPIERNIK WYJAZD 28.05.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2013 20:56
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękowano: 1 raz

Re: SZCZAWNICA PAPIERNIK WYJAZD 28.05.2014

Post autor: henrys66 »

henrys66 pisze:Witam wszystkich , czy ktoś wybiera się 28 maja do Papiernika z okolic Puław lub Lublina?Jadę swoim samochodem lub mogę z kimś się zabrać , oczywiście udział w kosztach.Wszystkich pozdrawiam :) .
Ponawiam propozycję :)
domi
Na forum od: 13 kwie 2014 20:18
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: domi »

Ja także dostałam skierowanie na 28 maja, jadę z okolic Krakowa.
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To jest nas już troje , bo wcześniej też ktoś się odzywał.Mam nadzieję że w miarę zbliżającego się wyjazdu będzie nas przybywać.Gorąco wszystkich pozdrawiam :)
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

henrys66 pisze:To jest nas już troje , bo wcześniej też ktoś się odzywał.Mam nadzieję że w miarę zbliżającego się wyjazdu będzie nas przybywać.Gorąco wszystkich pozdrawiam :)
Ponownie zapraszam do zgłaszania się na wspólny wyjazd 28 maja do Papiernika :D
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam wszystkich jadących do Papiernika w maju.Prośba do kuracjuszy jadących 4 maja napiszcie jak tam jest ,już po zakwaterowaniu.Ciągle czekam na osoby którym turnus zaczyna się 28 maja.Gorąco pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Henrys 66 będziesz zadowolony. Gwarantuję . Szczawnica jest cudna :kwiat: :kwiat: :kwiat:
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

agalew pisze:Henrys 66 będziesz zadowolony. Gwarantuję . Szczawnica jest cudna :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Nie mam wątpliwości co do piękna Szczawnicy ,byłem tam dziesięć lat temu i też było super.Teraz pewnie dużo się zmieniło.Proszę o aktualne informacje na temat Papiernika jak jest na chwilę obecną , mam nadzieję że po 4 maja ktoś się odezwie. :)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Ededi wyjeżdża 4 maja, obiecała coś napisać. Ja byłam w Hutniku 2 lata temu, zeszłam Szczawnicę wzdłuż i w szerz . Gdzie warto pójść :?: :?: :?: Służę pomocą. Papiernik widziałam jedynie z zewnątrz, rewelacji nie ma, ale w sumie to chyba nie jest ważne ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ededi12 »

henrys66 pisze:Witam wszystkich jadących do Papiernika w maju.Prośba do kuracjuszy jadących 4 maja napiszcie jak tam jest ,już po zakwaterowaniu.Ciągle czekam na osoby którym turnus zaczyna się 28 maja.Gorąco pozdrawiam.
Jeśli tylko ktoś będzie miał laptopa to z dostępem do neta :D :D :D :D napiszę co tam w trawie piszczy ;) ;) ;)
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

agalew pisze:Ededi wyjeżdża 4 maja, obiecała coś napisać. Ja byłam w Hutniku 2 lata temu, zeszłam Szczawnicę wzdłuż i w szerz . Gdzie warto pójść :?: :?: :?: Służę pomocą. Papiernik widziałam jedynie z zewnątrz, rewelacji nie ma, ale w sumie to chyba nie jest ważne ;) ;) ;)
Agalew masz rację że nie jest ważny wygląd budynku.Bardziej mi zależy na info o bazie zabiegowej,na ile można zasugerować lekarzowi przypisanie jakiegoś zabiegu,jakiej wielkości jest basen,wiem że jest w innym budynku i jeszcze kilka drobiazgów.Czekam z niecierpliwością na informację od Ededi , a Ciebie poproszę o wskazówki co warto zobaczyć i jakie szlaki zaliczyć. :kwiat:
ODPOWIEDZ