Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
agunia3 pisze:W Czeladzi było dziś pięknie - cieplutko choć słonko czasem chowało się za chmury ale nie padało.
Jawa - Chrzanów to fajne miasto, choć tam nie byłam to znam kilka bardzo sympatycznych osób z Chrzanowa i dlatego lubię Chrzanów
jak to nie padało.U mnie na przemian troszkę słońca i kilkuminutowe urwania chmury
No nie niby tak blisko a taka różnica
U mnie było dużo chmur ale jednak nic z nie poleciało - czasem tak bywa, że nawet na początku jednego miasta leje a na końcu sucho więc nie ma co się dziwić, że u Ciebie padało a u mnie nie Następnym razem będzie na odwrót
Witam Nic nie potopiło , nic nie pousychało , wszystko rośnie jak szalone .Chyba moje roślinki lubią taką pogodę jest 10 stopni .....i pochmurno .Słoneczko gdzie jesteś Pozdrawiam