Może nie jakieś letnie upały, może przytrafić się jakaś burza, jakiś halny,
ale te 15-18 stopni w cieniu murowane to w słoneczku będzie ponad 20
Sprawdzone. W końcu mówi to Wam stały bywalec w Szczawnicy

Więc trzymam za słowosinobrody pisze:Spokojnie z tą pogodą. Jadę na początku maja i pogoda będzie murowana.
Może nie jakieś letnie upały, może przytrafić się jakaś burza, jakiś halny,
ale te 15-18 stopni w cieniu murowane to w słoneczku będzie ponad 20![]()
Sprawdzone. W końcu mówi to Wam stały bywalec w Szczawnicy![]()
![]()

Oby się nie sprawdziła.A odnośnie wycieczek to tak upały nie są dobre oczywiście,jak dla mnie może być ok 17-20 stopni i wystarczy byle nie padałoTytus pisze:Z tą pogodą długoterminową byłbym ostrożny. Zazwyczaj nie sprawdza im się. A z drugiej strony upały też nie są najlepsze na wycieczki w góry.

Przywita nas deszcz i deszcz ze śniegiem a potem będzie już tylko lepiejededi12 pisze:Oby się nie sprawdziła.A odnośnie wycieczek to tak upały nie są dobre oczywiście,jak dla mnie może być ok 17-20 stopni i wystarczy byle nie padałoTytus pisze:Z tą pogodą długoterminową byłbym ostrożny. Zazwyczaj nie sprawdza im się. A z drugiej strony upały też nie są najlepsze na wycieczki w góry.

Przywita nas deszcz i deszcz ze śniegiem a potem będzie już tylko lepiejbeataa pisze: Oby się nie sprawdziła.A odnośnie wycieczek to tak upały nie są dobre oczywiście,jak dla mnie może być ok 17-20 stopni i wystarczy byle nie padało

czyli co narty z powrotem wyciągać ?beataa pisze:To było wczoraj a dziś.....oby tylko się sprawdziłoJeśli od 8 maja będzie faktycznie ponad 20 stopni to te trzy dni deszczu,śniegu a nawet gdyby żabami rzucało ...Damy radę a potem ciepełko i piękne słoneczko
![]()
![]()
![]()

Zabieramy bikiniTytus pisze:czyli co narty z powrotem wyciągać ?beataa pisze:To było wczoraj a dziś.....oby tylko się sprawdziłoJeśli od 8 maja będzie faktycznie ponad 20 stopni to te trzy dni deszczu,śniegu a nawet gdyby żabami rzucało ...Damy radę a potem ciepełko i piękne słoneczko
![]()
![]()
![]()
dziewczyny - wystarczy Wam miejsca w walizkach na ubrania odpowiednie do 3 pór roku ?