Rabka Zdrój-Uzdrowisko im. dr.Szebesty
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
Rabka Zdrój-Uzdrowisko im. dr.Szebesty
- gorkaa
- Przyjaciel forum

Re: Rabka Zdrój-Uzdrowisko im. dr.Szebesty
- Atja
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2014 18:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 13
- Podziękował: 1 raz
Pozdrawiam
Atja
- Atja
- Super Kuracjusz

To b. duży kompleks, dużo dzieci, ale dorosłym nie przeszkadzają. Dla małych dzieci, które przyjeżdżają z rodzicami jest osobny budynek. Dzieci starsze (młodzież) są w tym samym budynku, co dorośli, ale na innych piętrach.
Jedzenie może nie rewelacyjne, ale zawsze świeże. Dorośli jadają na innej turze posiłków niż dzieci.
Nawet zabiegi są raczej tak ułożone, że się mijacie.
Te piętra dla dorosłych 2 lata temu były świeżo po remoncie, więc jest szansa, że warunki lokalowe będą przyzwoite
Jeszcze w temacie tańców, to raczej będzie trzeba znaleźć inny lokal niż "Hulaj Dusza", bo od "Szebesty" to będzie spory kawałek...
Życzę miłego wypoczynku.
Pozdrawiam!
- gorkaa
- Przyjaciel forum

-
annajak
- Kuracjusz

- Na forum od: 14 sty 2012 22:37
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- gorkaa
- Przyjaciel forum

Witaj, sama byłam zdziwiona tą godz. 21.00. Podobno portier wpuszcza o 22.00annajak pisze:Witam.Dziękuję za informacje,jedziemy z mężem do tego sanatorium od 5-go czerwca. Jestem ze Stargardu Szcz.to pociągiem nocnym z kuszetkami,więc nie będzie to aż tak męczące.Troszkę dziwi mnie to ,że zamykają już o 21-ej,będzie to pełnia lata to o tej porze można by jeszcze posiedzieć w parku lub przy kolorowych fontannach,ale może latem przedłużą o godzinkę.W innych sanatoriach do 22-ej nawet zimą można wracać.I te kraty w oknach,ale to tylko trzy tygodnie,z fotek wiem ,że są tarasy widokowe to jakoś tam będzie.Cieszę się że wycieczki sa organizowane to na pewno skorzystamy.Pozdrawiam i napiszę po powrocie o moich wrażeniach.Dzięki,do następnego pisania.
W budynku jest cisza i spokój (głośne imprezy nie wchodzą w rachubę, ostatnio wyjechały dwie osoby za spożywanie napojów rozweselających
Jeżeli macie jeszcze jakieś pytanie to służę pomocą
- Atja
- Super Kuracjusz

Ja tak jak wspomniałam byłam w "Cegielskim" więc o "Szebeście" wiedziałam niewiele... Jeśli wycieczki górskie i po Rabce będzie prowadził ten sam przewodnik co u nas (w Cegielskim) to warto się wybrać, bo to fantastyczny Człowiek i skarbnica wiedzy o Rabce i okolicy...
Godzina 21.00 mnie zaskoczyła...myślę, że da się to jakoś obejść... czego życzę.
Pozdrawiam!!!
-
annajak
- Kuracjusz

- Na forum od: 14 sty 2012 22:37
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7