Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dostałam skierowanie do Szczawnicy sanatorium Papiernik.Może ktoś z Was mógłby się podzielić opinią,bo to co przeczytałam w internecie troszeczkę mnie przeraża.
A może znajdzie się ktoś,kto w tym samym czasie wybiera się do Papiernika.Pozdrawiam Agnieszka
No właśnie takie komentarze lubię najbardziej Ufff...ulżyło mi bałam się ,że przez trzy tygodnie będę zdana na własne towarzystwo...
Jednakże,jeżeli znajdzie się ktoś kto w tym samym czasie będzie stacjonował w Papierniku będzie miło mi poznać
Agavera pisze:No właśnie takie komentarze lubię najbardziej Ufff...ulżyło mi bałam się ,że przez trzy tygodnie będę zdana na własne towarzystwo...
Jednakże,jeżeli znajdzie się ktoś kto w tym samym czasie będzie stacjonował w Papierniku będzie miło mi poznać
Witaj
Spokojnie do 15go lipca jeszcze sporo czasu.Też jadę do papiernika ale 4go maja
Z moim postem tez tak było długo długo nic a potem kuracjusze wyrośli jak grzybki po deszczu
Nic się nie martw znajdą się
Pozdrawiam
Dzięki Edi,
Jak wrócisz napisz jak wrażenia,bo opinie różne.Wiem ,że miejscowość piękna i tylko tym się pocieszam.W sumie nie ma co narzekać,trzy tygodnie w lipcu za darmo już samo to napawa mnie optymizmem,gdyby jeszcze towarzystwo dopisało byłby szczyt szczęścia