Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, jadę tam wprawdzie dopiero we wrześniu. Proszę o podpowiedź ,jak są pokoje wyposażone, ile osobowe, co tam ciekawego jest do obejrzenia i jakie jest życie towarzyskie?
Cześc
Wyjeżdżam do ośrodka Jantar 3 czerwca 2014 z Olsztyna. Może ktoś chętny dotrzymać mi towarzystwa. Może ktoś w moim wieku chciałby dzielić ze mną pokój Mam 39 lat i Jestem chętna na miłe towarzystwo i spędzenie przyjemnie tego długiego turnusu
Elik-1958
3.10.2013r. o godz. 10:56 napisałem kilka informacji o warunkach jakie były podczas mojego tam pobytu. Może Ci się przydadzą. Link poniżej: http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 68#p101068
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
Witam, jadę na turnus 11.09.2014 z Białegostoku. Może ktoś w tym terminie się wybiera , a jak z moich okolic to fajnie by było rzem podróżować ( samochód , szczyt marzeń Proszę śmiało pisać pozdrawiam wszystkich kuracjuszy obecnych i przyszłych
Witam ja do Sobieszewa wybieram się 28.06.14, może jeszcze są jacyś kuracjusze którzy się tam wybierają w tym terminie? pozdrawiam czekam na wiadomości
Witaj, przykro mi jadę- 11 września , aczkolwiek nikt z tego terminu się nie odezwał, za wcześnie , czy sama młodzież jedzie ? Trochę wiosen mam, jest takie przysłowie- "w starym piecu diabeł pali...." Pozdrawiam wszystkich
Witaj Elik, pewnie na miejscu przekonam się jakie towarzystwo jedzie. a co do moich wiosenek.......bliziuko Twoich ale czy to metryka mówi o naszym wieku? pozdrawiam mocno