Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
jurek777 pisze:Witaj Beata ,pisałem Ci już wcześniej,żebyś uważała na serduszko,ale Ty lekceważysz rady starszych i na efekty nie trzeba długo czekać...musisz się skonsultować z kardiologiem Życzę owocnej wizyty
.... no tak '' rada starszych '' a co ta rada starszych proponuje na to moje serce - a co do wizyty to planowana co 3 - miesięczna więc rutyna a o Inowrocławiu już wcześniej rozmawiałam jakoś też nie był zachwycony - zobaczymy
Rada starszych proponuje zmianę sanatorium na Nałęczów Masz jeszcze miesiąc do wyjazdu,jutro idziesz do lekarza, więc niech Ci da odpowiednie zaświadczenie i działaj...puki jeszcze masz czas
jurek777 pisze:Rada starszych proponuje zmianę sanatorium na Nałęczów Masz jeszcze miesiąc do wyjazdu,jutro idziesz do lekarza, więc niech Ci da odpowiednie zaświadczenie i działaj...puki jeszcze masz czas
... ponoć masz doświadczenie w wyegzekwowaniu swoich praw , więc zapraszam do pomocy - NFZ jest dość wysoko usytuowany i gdyby poszło coś nie po mojej myśli a jestem bardzo nerwowa to turnus mogę spędzić w najlepszym przypadku na ul Hrubieszowskiej a nie w renomowanym kurorcie
jurek777 pisze:Sanatorium na Hrubieszowskiej też dla ludzi chociaż dla Ciebie...odpada...nie dla "sercowców".W dalszym ciągu obstawiałbym Nałęczów
a co do dzisiejszej wizyty u kardiologa - to aj aj aj ..... ok , ale to zaświadczenie to nie wiem czy mi pomoże, bo nie jest ono z powodów kardiologicznych tylko innego schorzenia, i z tego powodu mogą mnie całkiem odrzucić bo nie da się tego połączyć niby wskazał Nałęczów ale i alee....
kruszynka pisze:Acha bo u mnie też jest taka ulica ale zakładu tak luksusowego nie ma hm.........
Kruszynko a co ciekawe jest to ten zakład luksusowy sąsiaduje z największym chyba szpitalem w tym regionie, zawsze jak jestem w szpitalu to zastanawiam się co sąsiedzi mają na obiadek i telewizorki maja gratis a ja cóż musiałam płacić i to nie mało wg moich dochodów - no cóż taki kraj ....
Beatko i co ciekawe "goście "w tym hotelu nie mogą dostać żadnego produktu ,który miałby chociaż o jeden dzień datę przekroczenia przydatności do spożycia a i poskarżyć sie mogą do Trybunałów bo maja za mały pokoi.